Sasekso kunigaikštis su kunigaikštiene iš Vindzoro pilies išvyko persirengę - Meghan pasipuošė balta pečius apnuoginančia ir žemę šluojančia suknele, o Harry - tamsiu kostiumu.

Jaunosios suknelę kūrė garsi dizainerė Stella McCartney, ji pagaminta iš šilko ir yra aukštu kaklu, tačiau nuostabiai atidengia nuotakos pečius. Meghan avi Aquazurra bateliais, šukuoseną kūrė George'as Northwoodas.

Pora iš Vindzoro pilies į Frogmore House, kur vyks vakarienė, išvyko elektra varomu Jaguar E-Type Concept Zero automobiliu. Šis automobilio modelis pradėtas gaminti 1968 m.

Gražiausios oficialiosios dalies akimirkos:

Gegužės 19-oji tapo istorine diena, kuomet vestuvinius žiedus sumainė Didžiosios Britanijos princas Harry ir jo išrinktoji, buvusi aktorė Meghan Markle. Milijonai tiesioginę transliaciją žiūrėjusių smalsuolių akis galėjo paganyti į ne tik pasakiško grožio nuotakos suknelę, karališkąją porą vežančią karietą, bet ir jaunavedžių bučinį.

Pirmasis oficialus žmonos ir vyro bučinys buvo palydėtas gausiomis ovacijomis ir plojimais.

Vindzoro pilyje, Šv. Jurgio koplyčioje vykusioje ceremonijoje dalyvavo keli šimtai svečių – tarp kurių ir kiti karališkosios šeimos nariai, giminės bei artimiausi jaunavedžių bičiuliai.

Istorinės akimirkos liudininkais taip pat tapo ir pramogų pasaulio garsenybės: Eltonas Johnas, Serena Williams, Jamesas Bluntas, Amal Alamuddin, George'as Clooney, Victoria ir Davidas Beckhamai bei daugelis kitų.

Nuotaką prieš savo akis išvydęs jaunasis neslėpė šypsenos ir, pasak mokančių skaityti iš lupų, tarė: „Tu atrodai tiesiog nuostabiai“.

Ypač daug kalbų sklandė apie nuotakos suknelę. Ilgą laiką spėlioję smalsuoliai tik šiandien sužinojo, kad M. Markle pasirinko vilkėti prancūzų mados namų „Givenchy“ kurtą iškilmingą drabužį.

Į Vindzorą, esantį į vakarus nuo Londono, suplūdo apie 100 tūkst. žmonių, kurie atvyko stebėti istorinio momento. Ceremonija dalyvavo karalienė Elizabeth II, jaunikio 92 metų amžiaus senelė, taip pat virtinė garsenybių, įskaitant buvusius M. Markle kolegas iš populiaraus JAV serialo „Kostiumuotieji“ („Suits“).

Po ceremonijos 33 metų Harry ir 36 metų M. Markle atvira karieta išvyko į vestuvių procesiją per Vindzorą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (157)