Šiandien įvykusiose princo Harry ir Meghan Markle vestuvėse nemažai dėmesio pelnė ir mažieji nuotakos pagalbininkai – princas George'as (4) ir princesė Charlotte (3), kuriems buvo patikėti pažo ir pamergės vaidmenys.

Kembridžo kunigaikštienės Kate Middleton ir princo Williamo vaikai spėjo pavergti milijonus žiūrovų širdžių savo nuoširdžiomis emocijomis, žaismingumu ir miela apranga.

Viename iš kadrų princesė Charlotte rodo liežuvį, kitame – matyti princas George'as, mielai besislepiantis nuo fotografų dėmesio už tėčio kojų.

Mažyliai į vestuvių ceremoniją Vindzoro pilyje atvyko kartu su mama – vos kelios minutės iki oficialios tuoktuvių pradžios.

Iškilmėse dalyvavo ir daugiau karališkosios šeimos narių vaikų – visi jie ceremonijos pradžioje ėjo susikibę už rankų.

Mielai ar juokingai atrodančios Charlotte ir jos brolio George'o mimikos pradžiugino ir tūkstančius internautų. Socialiniuose tinkluose karališkos šeimos fanai nesiliauja dalintis stopkadrais iš šiandien vykusių vestuvių.

Princo Harry ir M. Markle vestuvių akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)