Šiandien amžinąją meilę vienas kitam prisiekė kita karališkoji pora – princas Harry ir jo mylimoji, buvusi amerikiečių aktorė M. Markle. Stebėti istorinę akimirką gyvai ar internete panoro milijonai žmonių visame pasaulyje. Dar prieš šias tuoktuves ne vienas monarchų šeimos gerbėjas šnabždėjosi – ar ši šventė prilygs prieš 7-erius metus buvusioms iškilmėms?

Ne vienas karališkųjų vestuvių žiūrovas pastebėjo, kad princo Harry vestuvės atrodė kur kas kukliau nei jo brolio Williamo. Tai atsispindėjo ne tik minimaliame šventės dekore, bet ir nuotakos suknelėje. Imta svarstyti, kas vestuvių dieną atrodė dailiau – Kembridžo kunigaikštienė K. Middleton ar Sasekso grafienė M. Markle?

2011 metų ceremonijoje jaunikis Williamas vilkėjo skaisčiai raudoną armijos uniformą. O jo nuotaka Catherine pasirinko suknelę, kurią sukūrė mados namų „Alexander McQueen“ vadovė Sarah Burton.

2018 metų karališkose vestuvėse princas Harry dėvėjo juodą kostiumą, o jo mylimoji Meghan – mados namų „Givenchy“ vadovės Clare Keller kurtą baltą suknelę.

Princo ir Kembridžo hercogienės Catherine tuoktuvės vyko Vestminsterio abatijoje ir jas stebėjo milijonai žmonių visame pasaulyje. Tiesa, gausiu žiūrovų skaičiumi nesiskundė ir žiedus Vindzoro pilyje sumainę princas Harry bei jo išrinktoji. Kiek iš viso ši šventė pritraukė smalsuolių, paaiškės ateinančią savaitę.

Dalis princo Williamo ir K. Middleton vestuvių akimirkų:

Princo Harry ir M. Markle vestuvių kadrai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (260)