Nepaisant to, Th. Markle'as šaltiniui „TMZ“ prisipažino šiuo metu esantis labai laimingas ir emocionalus.

„Mano mažylė atrodė gražiai ir ji atrodė labai laiminga. Norėčiau būti buvęs ten ir palinkėti jiems meilės ir laimės“, - sakė nuotakos tėvas.

Pranešama, kad šiuo metu princo Harry uošvis sveiksta po širdies operacijos, atliktos šį trečiadienį, Kalifornijoje. Į medikų rankas vyras pakliuvo po įvykusio širdies smūgio šią savaitę.

Jo dukra ketvirtadienį patvirtino, kad jos tėtis karališkose vestuvėse nedalyvaus. Prie altoriaus M. Markle palydėjo princo Harry tėtis, Velso princas Charlesas.

Šv. Jurgio koplytėlėje įvykusioje ceremonijoje be šimtų svečių dalyvavo ir nuotakos mama Doria Ragland. Tai buvo vienintelis šeimos asmuo iš M. Markle pusės.

Meghan Markle mama

Vestuvių rytą karalienė Elizabeth II savo anūkui princui Harry suteikė Sasekso kunigaikščio titulą, todėl iškart po tuoktuvių M. Markle tapo Sasekso kunigaikštiene.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)