„Plius“ dydžio modelis Ch. Howard nėra ta, kuri klausyti negatyvios nuomonės, todėl savo socialiniame tinkle „Instagram“ ji paviešino pikantišką nuotrauką, kurioje 26-erių britė dėvi tik rankšluostį ant galvos, o intymias kūno vietas pridengia savo pačios rankomis.

Erotišką asmenukę ant lovos internete lydėjo grotažymės #AšMyliuSavoKūną ir #MylėkiteSavo.

A post shared by Charli Howard (@charlihoward) on May 15, 2018 at 11:05am PDT

Savo kūnu besididžiuojanti Ch. Howard užsienio žiniasklaidos dėmesį patraukė dar 2015-aisiais metais, kuomet metė darbą modelių agentūroje iškart po to, kai išgirdo, kad ji neatitinka grožio standartų.

Nuo to laiko modelis save vadina įvairių kūno tipų šalininke, kuri žavisi papildomais kilogramais, celiulitu ar net strijomis.

Merginos pasisakymai internete ar nuotraukos dažnai tampa virusiniu reiškiniu, kuriuo nori dalintis tūkstančiai internautų.

Ch. Howard įsitikinusi, kad viešindama savo gyvenimo istoriją socialiniuose tinkluose ji prisideda prie mitybos sutrikimų mažinimo ir meilės savo kūnui didinimo.

„Žiūrėkite iki kur aš nukeliavau! Galbūt aš ir sunkesnė, tačiau jaučiuosi daug laimingesnė ir aš niekada, niekada nenoriu grįžti į tą apgailėtinai vienišą laiką“, - vieną iš savo nuotraukų komentavo modelis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)