Serenos tėvas Richardas pranešė, jog negalės dalyvauti dukters vestuvėse, todėl Serena pasirinko viena nueiti prie altoriaus.

Žinomos moters aplinka pasakoja, jog ši žinia jai buvo itin sunki. Juk daugelis nuotakų svajoja, kaip jas vestuvių dieną prie altoriaus ves tėčiai.

Tiesa, HBO žiūrovai dokumentiniame seriale „Būti Serena“ pamatys akimirką kai Serena gauna žinutę nuo tėčio. Simboliška, kad šią seriją tenisininkės gerbėjai pamatys tuomet kai Serena vyks į savo bičiulės Meghan Markle vestuves Londone. Kalbama, kad jose taip pat negalės pasirodyti tėvas.

#tbt my dad and me ❤️❤️

Публикация от Serena Williams (@serenawilliams) 3 Дек 2015 в 7:16 PST

Po to kai paaiškėjo, kad Serena turėjo viena žengti lemtingą žingsnį, visi jos bičiuliai ir kolegos pradėjo spėlioti, kokios emocijos tuomet virė jos galvoje ir širdyje, nors to ji niekada ir neparodė.

„Serena, nenoriu, kad pyktum ant manęs, bet aš negaliu tavęs vesti prie altoriaus. Nesu savimi. Aš tiesiog pernelyg nervingas“, – tėvo ir ilgamečio trenerio žinutę pacitavo ji.

With the handsome @alexisohanian

Публикация от Serena Williams (@serenawilliams) 26 Апр 2018 в 3:17 PDT

Praėjusių metų lapkritį Serena ištekėjo už socialinės žiniasklaidos tinklo „Reddit" vieno iš įkūrėjų Alexio Ohaniano. Neilgai trukus porai gimė dukrelė Alexis Olympia Ohanian Jr.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)