Kaip praneša portalas TMZ.com, Thomui Markle'ui trečiadienio rytą JAV laiku bus atlikta širdies operacija.

Tai žurnalistams patvirtino pats vyras.

Pirmadienį jis pasakojo, kad praėjusią savaitę patyrė širdies smūgį, tačiau anksčiau išsiprašė iš ligoninės, kad tik galėtų dalyvauti dukters vestuvėse.

Dabar jis vėl ligoninėje, nes ėmė jausti skausmus krūtinėje. Tuomet ir paaiškėjo, kad prireiks širdies operacijos.

M. Markle tėvas teigia, jog širdies smūgį galėjo sukelti jo sūnaus laiškas, kurį šis parašė princui Harry, norėdamas įkalbėti jį nevesti M. Markle.

DĖMESIO! Kviečiame šeštadienį karališkąsias vestuves stebėti gyvai DELFI portale. Čia pamatysite ne tik pačią vestuvių ceremoniją, bet ir Monikos Linkytės tiesioginę transliaciją iš Londono gatvių, na, o redakcijoje drauge su ilgai D. Britanijoje gyvenusiu Andriumi užkalniu bei vestuvių profesionalais Mantu Petruškevičiumi ir Kristina Kaikariene aptarsime papročius, šventei išleidžiamus milijonus svarų sterlingų, pakalbėsime apie svečių stilių ir. t.t. Prisijunkite, bus įdomu!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)