Pirmadienio naktį K. Stewart įvykdė įvaizdžio nuodėmę, rašo „Daily Mail“. Žiovaujanti 28-erių garsenybė renginyje ne tik demonstravo nuobodulį, bet ir drąsą. Siekdama patogumo aktorė nusprendė išsivaduoti iš aukštakulnių ir raudonuoju kilimu ėjo bei pozavo basomis.

Pervargusi ir į etiketo taisykles ranka numojusi K. Stewart akimirksniu tapo fotografų grobiu. Nepaisant to, užsienio žiniasklaida pabrėžė jos dailų įvaizdį – sidabrinę suknelę ir šlapių plaukų efektą.

„Neabejotinai čia yra taikomas aprangos kodas. Žmonės labai nusimena, jei tu neavi aukštakulnių“, - dar 2017 metais šaltiniui „The Hollywood Reporter“ sakė K. Stewart.

„Jaučiuosi taip, jog jūs jau nebegalite to iš manęs prašyti. Jei neprašote vaikinų avėti aukštakulnių ar suknelės, tuomet to paties negalite taikyti ir man“, - pridūrė ji.

Kanų festivalyje K. Stewart atlieka svarbią rolę – ji tapo viena iš komisijos narių.

10 dienų išvykoje kompaniją aktorei palaiko jos širdies draugė, „Victoria's Secret“ modelis Stella Maxwell.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)