Vaškinė M. Markle figūra bus eksponuojama kartu su 2014 metais nulieta, tačiau šiek tiek patobulinta būsimo jos vyro princo Harry'io figūra. Naujoji Londono muziejaus figūra dėvi žalią suknelę, o ant figūros rankos puikuojasi M. Markle sužadėtuvių žiedo kopija.


Vaškinės karališkosios poros figūros visuomenei taps prieinamos tik Harry'io ir M. Markle vestuvių išvakarėse. Lankytojai su figūromis galės fotografuotis nuo gegužės 18-osios.

M. Markle ir Harry'io figūros pastatytos priešais plačią vaizdo sieną, suteiksiančią lankytojams galimybę fotografuojantis pasirinkti iš įvairių fonų.

Remiantis pranešimais, jųdviejų vestuvių dieną asmenys, kurių vardai yra Meghan ar Harry'is, galės apsilankyti muziejuje nemokamai.

Muziejuje taip pat galima nusifotografuoti šalia tokių žymių asmenų kaip JAV prezidentas Donaldas Trumpas, Didžiosios Britanijos karalienė Elžbieta II, Holivudo aktoriai Angelina Jolie, George'as Clooney'is figūromis.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)