Pirmąjį gegužės sekmadienį vykusi ceremonija pritraukė ryškiausias pramogų pasaulio įžymybes, kurios savo įvaizdį šiemet turėjo derinti su „Dieviškieji kūnai: mada ir katalikiška vaizduotė“ tema. Sakoma, kad šis renginys tampa puikia proga paganyti akis į stiliaus ikonas ir, žinoma, katastrofas – šie metai taip pat turi prasčiausiai apsirengusių žvaigždžių sąrašą.

Katalikybės tema kviestiniams svečiams leido plačiai išreikšti savo fantaziją, tačiau A lygio žvaigždės, tokios kaip Shailene Woodley, Zoe Kravitz ir Bella Hadid, patyrė raudonojo kilimo fiasko, rašo „Daily Mail“.

27-erių Shailene įvaizdis labiau priminė „Ozo šalies burtininko“ inspiruotą kostiumą, o ne religinės tematikos vakarinį drabužį. Sidabrinės spalvos suknelėje aktorės kūnas tiesiog paskendo ir prarado eleganciją. Viešnios apranga sulyginta su viduramžio kario uniforma.

Aktorė Z. Kravitz į prašovusiųjų sąrašą pakliuvo dėl pikantiškos detalės. 29-erių Lenny Kravitzo dukra į iškilmingą pokylį atvyko su perregima ir mažai audinio pasiūti reikalavusia suknele, kuri sufleravo, kad po šiuo rizikingu drabužiu viešnia nevilki apatinių.

Vienas populiariausių šių laikų modelių B. Hadid, anot stiliaus kritikų, ant raudonojo kilimo labiau priminė „Žvaigždžių karų“ heroję, o ne grakštų supermodelį.

„Stiliaus policija“ vadinamieji įvaizdžio ekspertai kritikos strėles taip pat laidė į Kate Moss, Amber Valletta, Rita Ora, Cara Delevingne, Frances McDormand, Grimes, Doutzen Kroes, Eiza Gonzalez, Greta Gerwig, Cynthia Erivo, Emily Ratajkowski, Nicki Minaj, Adwoa Aboah, Kendall Jenner, Solange Knowles, Tabitha Simmons, Sarah Jessica Parker, Miley Cyrus ir kt.

Rašoma, kad atsižvelgiant į šių metų temą ir faktą, kad tai yra vienas madingiausių renginių pasaulyje, atrodyti taip, kaip šios žvaigždės, yra tiesiog stiliaus nuodėmė.

Prasčiausiai apsirengusios Met Gala 2018 viešnios:

Daugiau Met Gala 2018 akimirkų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)