Be mamos likęs kūdikis buvo užaugintas Annos vaikino ir vaiko tėvo Larry Birkheado, kuris dukra Dannielynn rūpinasi iki šiol. Šiandien mergaitė džiaugiasi vaikyste ir, kaip dažnai minima užsienio spaudoje, yra mažoji mamos kopija.

Retai viešumoje matoma mergaitė kartu su tėčiu dalyvavo raudonojo kilimo ceremonijoje Kentukyje, „Churchill Downs“ hipodrome vykusiose žirgų lenktynėse. Fotografams pozavęs tėtis su dukra atsidūrė dėmesio centre.

Žirgų lenktynės – tai sena judviejų tradicija. Dannielynn su tėčiu jose lankosi kasmet nuo 2010 metų, kuomet jai buvo vos treji.

Prieš šį renginį dukra besididžiuojanti tėtis savo socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje rašė: „Pakylėtas vienišas tėtis savo dukrai Dannielynn bando išrinkti nagų laką ir suknelę“.

11-metė pasirinko vilkėti baltą satininę suknelę, puoštą melsvomis gėlėmis. Prie jos mergaitė priderino elegantišką skrybėlę, ilgas baltas pirštines ir šviesias basutes. Kaip ir daugelis Dannielynn bendraamžių, jos šypseną puošia dantų kabės.

DELFI primena, kad Anna Nicole 1990 metais buvo vienas populiariausių modelių. Jos išvaizda dažnai buvo lyginama su Marilyn Monroe, kuri taip pat mirė būdama jauno amžiaus. Gražuolė daug kartų pozavo „Playboy“ žurnalui ir buvo laikoma viena gražiausių pramogų pasaulio moterų.

Po mamos A. Nicole Smith mirties penkių mėnesių dukrai atiteko mamos turtas – 700 000 dolerių.

Būdama šešerių, Dannielynn tapo modeliu – ji fotografavosi „Guess Kids“ reklamose. Kompanijose įkūrėjas Paulas Marciano viename interviu teigė, jog Dannielynn – tikra mamos kopija, nes fotostudijoje ji tokia pat linksma ir žaisminga, kaip buvo jos mama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)