Jie atkreipė dėmesį į megztuką, kuriuo apsivilkusi princesė Charlotte įamžinta per trečią savo gimtadienį. Nuotraukoje, kurioje meiliai bučiuoja neseniai gimusį savo broliuką – princą Louisą, ji dėvi tą patį mėlyną megztinį, kuriuo vilkint jau teko matyti vyresnįjį jos brolį.

Tai yra labai iškalbinga detalė, mat Kate Middleton leidžia suprasti, jog nešvaisto pinigų greitai išaugamiems drabužėliams ir nešvaisto mokesčių mokėtojų pinigų. Tai - puikus pavyzdys ne tik būsimiems karaliams, bet ir paprastiems mirtingiesiems.

Princas George‘as (dabar jam 4-eri) su šiuo megztuku pozavo 2016 metais darytai nuotraukai, kurioje karalienė Elžbieta II įamžinta su septyniais anūkais ir proanūkiais. Nuotraukos autorė – pripažinta žymių žmonių fotografė Annie Leibovitz.

Kadras padarytas Jos didenybės devyniasdešimtmečio jubiliejui paminėti. Megztinis, kurį jame dėvi Princo George‘as, – tai Ispanijos prekės ženklu „Fina Ejerique“ pažymėtas drabužis, tada kainavęs 52 svarus sterlingų (60 eurų).

Bet tai dar ne viskas. Kitoje nuotraukoje nesunku pastebėti, kad ir princo Louiso drabužėlis jau matytas – juk tai tas pats baltas megztukas, kuriuo buvo aprengta Charlotte, kai kartu su broliu George‘u pozavo pirmosioms oficialioms savo nuotraukoms.

Megztukas, beje, taip pat ispaniškas – iš San Sebastiane esančios „Irulea“ parduotuvės. Jį padovanojo vaikų auklės Maria‘os motina.

Reikia pasakyti, kad neseniai karališkąją šeimą papildžiusios atžalos nuotraukos į anksčiau darytas panašios ne vien dėl tų pačių drabužėlių. Mažąjį savo broliuką Charlotte apkabinusi labai panašiai kaip 2015-ųjų birželį ją pačią, teturinčią vos mėnesį, buvo apkabinęs princas George‘as.

Tik vargu ar reikia stebėtis – juk šios nuotraukos darytos tuose pačiuose Kensingtono rūmuose, o jas fotografavo kūdikių motina Kembridžo kunigaikštienė Kate Middleton.

Tai tikrai ne pirmas kartas, kai daiktai iš princo George‘o drabužinės atsiduria pas jaunesniąją jo sesutę. Kai 2016 metais kartu su tėvais princu Williamu ir K. Middleton keliavo po Kanadą, mažoji princesė buvo apvilkta mėlynu „Amaia“ firmos megztuku, kurį prieš tai nešiojo princas George‘as.

Populiariausias prekės ženklas karališkosios šeimos vaikų drabužinėje – „Fina Ejerique“. Vilkėdamas žydrą šios firmos megztuką princas George‘s pozavo oficialioms nuotraukoms per 2015-ųjų Kalėdas.

Kitas svarbus įvykis, per kurį vėl turėsime progos patyrinėti oficialias princo Louiso nuotraukas, – tai liepą nusimatančios jo krikštynos. K. Middleton pirmasis pasirodymas po gimdymo įvyks kiek anksčiau – per svainio princo Harry ir jo išrinktosios Meghan Markle vestuves Vindzoro pilyje gegužės 19 d.

Princui Louisui per tas vestuves bus tik keturios savaitės ir jis, žinoma, liks namie, tačiau vyresnieji jo brolis ir sesuo vestuvėse dalyvaus ir, matyt, atliks nuotakos lydėtojų link altoriaus vaidmenį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)