Paaiškėjo, jog hakerė, vardu Paytsar Bkhchadzhyan, aktyviai veikė nuo 2015 iki 2017 metų, jos aukomis tapo Paris Hilton ir dar du asmenys.

Kaip teigiama teismo dokumentuose, ji įsilaužė į banko sąskaitas ir panaudojo P. Hilton kredito kortelę, kad rezervuotų vietas 2015 metų Naujųjų metų vakarėliui viename iš Holivudo viešbučių.

Vien tą naktį iš P. Hilton sąskaitos dingo 40 tūkst. dolerių.

Vėliau Paytsar Bkhchadzhyan ėmė rašinėti P. Hilton asistentei ir paprašė 80 tūkst. dolerių. Šantažas prasidėjo tuomet, kai iš P. Hilton iCloud buvo pavogtos jos nuogos nuotraukos.

Kol kas nėra aišku, kur tos nuotraukos yra dabar. Taip pat hakerė įsilaužė į Paris tėvo ir sesers Nicky kompiuterius, kad sužinotų P. Hilton slaptažodžius.

Hakerė sulaikyta 2017 metais ir pripažinta kalta dėl pinigų pasisavinimo. Bausmė paaiškės pirmadienį, prokurorai siūlo nubausti ją 3 metų bausme ją atidedant ir privole aukoms sumokėti 318 tūkstančių dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)