„Čia mano gyvenimo Oskaras“, – rodydamas milžinišką „Oskaro“ statulėlę sakė garsusis turtuolis.

Viso vaizdo įrašo metu jis pats pasakoja ir rodo erdvę, kuri jo namuose yra skirta poilsiui ir SPA malonumams. Jo poilsio zonoje yra ne tik didžiulis baseinas, poilsiui skirti krėslai, plokštelių kolekcija ir didžėjaus pultas, tačiau ir tikra šokių aikštelė. Tačiau tai nuostabus nekelia, nes ne paslaptis, kad milijonierius itin mėgsta šokti.

My retirement place... L'Eremita @sharfonseca @sebastianyatra #love #gvlifestyle

Публикация от Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) 2 Май 2018 в 3:55 PDT

Ne paslaptis, kad Gianluca Vacchi yra didžiausias „Instagram" mėgėjas demonstruoti save ir savo gyvenimo būdą. 50 metų italų pleibojus, multimilijonierius ir gamybos imperijos paveldėtojas mėgsta pozuoti su apatinėmis kelnaitėmis savo jachtoje, parodydamas sportišką, tvirtą ir tatuiruotą kūną. Jis taip pat fotografuojasi savo privačiame lėktuve, vilkėdamas baltu kostiumu ir užsidėjęs veidrodinius akinius nuo saulės, ar pasipuošęs „Rubinacci" kostiumu ir apsižergęs motociklą baseino dugne.

Nepaisant to, kad kiekvieną dieną pusantros valandos sportuoja, jis sako: „Žiūriu į veidrodį ir galvoju, kad esu storas. Aš niekada nepatinku sau nuotraukose. Esu labai drovus. Man niekada neužtekdavo drąsos užkalbinti merginas".
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)