27-erių metų australų modelis savo vestuvių dieną pasirinko vilkėti baltą, pečius atidengiančią suknelę, kurią sukūrė britų dizainerių duetas „Ralph & Russo“. Kalbama, kad būtent šis prekinis ženklas ėmėsi kurti būsimosios princo Harry žmonos Meghan Markle vestuvinę suknelę.

„Victoria's Secret“ podiumu žingsniavusi gražuolė savo socialiniame tinkle „Instagram“ kiek daugiau nei 1 mln. gerbėjų leido pasigrožėti privačios ceremonijos akimirkomis.

„Ačiū visiems mūsų svečiams, kurie kartu šventė mūsų meilę ir vyro bei žmonos sąjungą. Tai buvo nuostabus savaitgalis Bahamuose – kupinas meilės, džiaugsmo ir labai daug šokių!“ - skelbė Sh. Shaik.

DELFI primena, kad Sh. Shaik ir jos mylimasis DJ Ruckusas, kurio tikrasis vardas Gregas Andrewsas, susižadėjo 2015 metais po aštuonių mėnesių romantiškos draugystės.

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on May 2, 2018 at 12:00pm PDT

A post shared by Shana (@shana_deandrea) on May 1, 2018 at 5:35pm PDT

A post shared by Shana (@shana_deandrea) on May 2, 2018 at 5:20am PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)