Ranka rašytame laiške Didžiosios Britanijos princui Harry‘iui netikras aktorės brolis Thomas Markle jaunesnysis sukritikavo seserį ir perspėjo princą, kad „dar ne per vėlu“ atšaukti vestuves.

51 metų vyro laiške teigiama: „Kuo arčiau tos jūsų karališkos vestuvės, tuo aiškiau, kad tai bus didžiausia klaida per visą karališkųjų vestuvių istoriją“.

Aktorės vyresnysis brolis laiške negaili kritikos Meghan santykiams su jų tėvu, kuris, anot Th. Markle‘o jaunesniojo, aktorei visada padėjęs finansiškai.

Kaip teigia laiško autorius, savo netikros sesers jis nematė nuo 2011 metų. Be to, svarbus ir faktas, kad amerikiečių aktorė nepakvietė savo šeimos į artėjančias karališkąsias vestuves – vietoj artimiausiųjų prisikvietė „nepažįstamų žmonių ir prašalaičių“, o tai kaip reikiant įsiutino jos giminaitį: „Kas gali taip iš viso elgtis?“.

Laiške Thomas taip pat tvirtina, kad Meghan sugadino Holivudo šlovė.

„Akivaizdu, kad ta menkutė Holivudo šlovė kaip reikiant įsisėjo jai į galvą ir pakeitė neatpažįstamai – ji virto pervargusia, paviršutiniška, pasipūtusia moterimi, kuri pasijuoks ne tik iš tavęs, bet ir iš tavo karališkosios šeimos“, – teigiama princui Harry adresuotame laiške.

Laiško pabaigoje Thomas apkaltino Meghan „skaudžiai sužeidus jų šeimą“ nepakvietus į vestuves, tačiau akcentuoja, kad M. Markle „vis tiek mano sesuo“.

Tai jau ne pirmasis kartas, kai netikras aktorės brolis viešai jai negaili kritikos.

Balandį jis „Daily Mirror“ pareiškė, kad M. Markle „pamiršo savo šaknis“ ir bando save pateikti kaip „žmogišką asmenybę“.

„Tai didžiausias jos gyvenimo vaidmuo. Ji tik vaidina, apsimeta.

Patekusi į Holivudą, pasikeitė neatpažįstamai. Ji neabejotinai pamiršo savo šaknis ir šeimą“, – tada sakė princo Harry‘io sužadėtinės brolis.
Be to, Thomas tvirtina, kad faktas, jog jo nepakvietė į 2018 metų gegužės 19 dieną vyksiančias sesers vestuves jo neskaudina.

„Nejaučiu kartėlio, tik nuostabą. Skaudu, kokie artimi kadaise buvome“, – teigia jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (145)