Porą mėnesių trukęs judviejų bendravimas, pasak „Daily Mail“, leido susidaryti įspūdį apie M. Markle drąsą santykiuose.

37-erių J. Silversteinas atviravo apie judviejų pirmąjį bučinį, kuomet jam buvo 13-ika metų. Pasirodo, kad pirmąjį žingsnį žengė Meghan. „Na, žinote, ji mane pabučiavo“, - sakė Joshua.

Šiuo metu dviejų vaikų tėvas, gyvenantis Los Andžele bei dirbantis komiku, aktoriumi, rašytoju ir mokytoju, pasakoja, kad laikotarpis su netrukus ištekėsiančia M. Markle jam buvo kupinas laimės.

„Mes buvo pora vaikų. Kol buvome stovykloje, mes susitikinėjome, tai vyko apie porą mėnesių“, - teigė jis.

Meghan, kuri gegužės 19 d. ištekės už princo Harry, jau anksčiau yra pasakojusi apie savo trumpus santykius su Joshua pokalbių laidoje pas Larry Kingą 2013 metais.

Tuomet aktorė prisipažino, kad jų romantiška draugystė užsimezgė vasaros teatro stovykloje.

„Ji ir aš jutome vienas kitam potraukį. Aš turėjau merginų prieš tai, taigi žinojau, ką aš darau“, - dėstė J. Silversteinas.

Skelbiama, kad bučinys su Joshua Meghan buvo pirmasis.

„Mes džiaugėmės užgimusia kibirkštimi. Mes buvome atsidavę teatrui. Abu mėgome vaidinti. Kiekvieną dieną praleisdavome kartu. Mes dažnai kalbėjomės telefonu, laikėmės už rankų ir dalinomės bučiniais. Meghan ir aš buvome to paties amžiaus. Aš, žinoma, sunkiai pamenu tą pirmąjį bučinį, bet žinau, kad aš jai buvau pirmasis. Ji buvo miela mergaitė“, - pasakojo M. Markle vaikystės meilė.

Primename, kad būsimai karališkosios šeimos narei šį mėnesį įvyksianti santuoka su princu nebus pirmoji. 2011 metais M. Markle buvo ištekėjusi už prodiuserio Trevoro Engelsono, tačiau po poros metų jiedu išsiskyrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)