Kensingtono rūmai pasidalijo žavinga, 2011 metais šios poros vestuvių nuotrauka, kurioje matyti, kaip jie važiuoja mėlynu kabrioletu. Prie vairo sėdi pats Williamas, o jo nuotaka mojuoja smalsuoliams. Automobilis yra papuoštas balionais, kaspinais ir numerių lentele, ant kurios parašyta „JU5T WED": skaičius 5 šiuo atveju akivaizdžiai reiškia raidę S, rašo people.com. Tačiau karališkosios poros gerbėjai šį skaičių interpretuoja ir kaip ženklą, kad jie bus penkių asmenų šeima.

„Tai buvo prieš septynerius metus – ačiū visiems už nuoširdžius sveikinimus Kembridžo kunigaikščiui ir kunigaikštienei vestuvių metinių proga", - nuotrauką pakomentavo Kensingtono rūmai.

Pora susipažino tuo metu, kai studijavo Šv. Andriejaus koledže. Princas Williamas savo išrinktajai pasipiršo 2010 metais, padovanodamas jai garsųjį sužadėtuvių žiedą su deimantu ir safyru, kuris kadaise priklausė jo motinai, velionei princesei Dianai.

Pasakiškos vestuvės įvyko sekančiais metais Londono Vestminsterio abatijoje, kur Kate pribloškė žiūrovus Alexanderio McQueeno kurta vestuvine suknele. Williamas vilkėjo ryškiai raudona Airijos raitosios gvardijos karininko uniforma. Po vestuvių jaunavedžiai įsikūrė Kensingtono rūmuose.

Nuo to karto Williamas ir Kate susilaukė trijų vaikų: princo George'o, kuriam šiuo metu yra ketveri, princesės Charlotte, kuriai yra dveji metai, ir naujausio šeimos nario – princo Louis, kuris gimė balandžio 23 dieną.

„Jų šeima yra užbaigta", - šios savaitės pagrindiniame „People" straipsnyje rašė karališkosios šeimos biografė Ingrid Seward.

Vienas poros draugas pažymi, kad 36 metų Kate yra kilusi „iš trijų vaikų šeimos, todėl toks jų pačių šeimos dydis yra labai geras. Berniukas – mergaitė – berniukas taip pat yra gana puikus derinys".

Tėvystė, priduria draugas, „jiems tikrai tinka. Jie tuo mėgaujasi ir yra labai laimingi".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)