Taip pat Catherine į darželį veždavo ir dukrą Charlotte, kuriai gegužės 2 dieną sukaks treji. Šeimoje atsiradus trečiam vaikeliui, šias pareigas teks perimti tėčiui.

Vienas šaltinis sakė, kad Kate ir Williamas labai nori, kad jų vyresni vaikai George'as ir Charlotte kuo daugiau bendrautų su mažuoju broliu. Būtent todėl jie pirmadienį, dar prieš vaikams einant miegoti, iš ligoninės grįžo į Kensingtono rūmus.

Be to, šeima nori užtikrinti, kad sūnaus George'o režimas išliktų kaip galima nepakitęs. Jis ką tik sugrįžo į mokyklą, ir tėvai nenori trikdyti jo režimo.

Skelbiama, kad princas Williamas, kaip teigiama, puikiai tvarkosi su vaikais namuose. „Jam labai patinka vakarais maudyti vaikus“, – sakė vienas šaltinis iš jo aplinkos.

Naujasis princas Kensingtono rūmų bute 1A gyvens stebėtinai „normalų“ gyvenimą. Nors čia yra nemažai aptarnaujančio personalo, kuris gana kosmopolitiškas, jų tikrai nėra tiek, kiek turėjo princas Charlesas ir Diana, kai Williamas buvo visai vaikas. Tuomet jie turėjo mažiausiai tuziną visą darbo dieną dirbančių žmonių, įskaitant princesės aprengėją, ekonomę, liokajų ir princo patarnautoją.

Šį kartą pagrindinis vaidmuo teks 47 metų auklei Mariai Borrallo. Iš pažiūros griežta, tačiau iš tiesų labai maloni auklė porai dirba nuo tada, kai ši susilaukė George'o. Auklė gyvena rūmuose ir turi savo atskirą butuką, kuriame yra miegamasis, svetainė, nedidelė virtuvėlė ir vonios kambarys.

Madride gimusi Maria auklės profesijos mokėsi garsiojoje Norlando akademijoje, kurios mokinės atpažįstamos iš specifinės smėlio spalvos uniformos.

Buities reikalais Williamo ir Kate namuose rūpinasi Antonella Fresolone, kuri buvo viena iš vyresniųjų karalienės kambarinių ir Bakingamo rūmuose dirbo 13 metų. Ši moteris ne tik rūpinasi visais buities reikalais bute 1A, bet ir džiugina puikiais makaronų patiekalais, nes yra kilusi iš Italijos.

Karališkoji šeima Kanadoje

Tuo tarpu fidžietis buvęs desantininkas Tifare Alexanderis, vadinamas tiesiog Tifu, atlieka pavienius darbus ir kartais dirba šeimos vairuotoju. Kai princas Philipas pernai nusprendė išeiti į pensiją ir nebeatlikti oficialių pareigų, du jo darbuotojai taip pat perėjo dirbti princui Williamui ir jo žmonai.

Verta paminėti, kad mažas princas atkeliaus į namus, kur, vertinant pagal karališkuosius standartus, bendraujama gana neformaliai. Princas Williamas paprastai darbuotojus vadina tiesiog vardais, o ne pavardėmis, kaip kad darė jo tėvai.

„Tai šiuolaikinės poros namai, kuriuose yra daug vaikų nuotraukų ir jų darbelių, kurių jie parsiveža iš mokyklos, – sakė vienas jaunosios poros draugas. – Tai labai jaukūs namai, tačiau Williamas labai saugo savo privatumą, ir į šeimos ratą įsileidžia labai mažai žmonių.“

Šaltinių teigimu, Williamui pavyko namuose susikurti labai šiltą šeimynišką atmosferą, kurią jis atrado uošvių Middletonų šeimoje.

Skelbiama, kad Williamas ir Kate neketina samdyti slaugės, kuri padėtų pasirūpinti mažuoju princu pirmosiomis dienomis. Tačiau niekas tikrai nepriekaištautų Kate, jeigu ji nuspręstų samdyti slaugę, kuri pasirūpintų kūdikiu naktį ir atneštų jį pažindyti. Teigiama, kad 2013 metais, kai gimė princas George'as, Kate buvo labai išsekusi, nes labai mažai miegojo, kadangi sūneliui nuolat reikėjo mamos dėmesio.

Kai gimė George'as, Kensingtono rūmuose dirbo statybininkai, kurie remontavo princo Williamo ir Kate butą. Tuomet jie gyveno jaukiame dviejų miegamųjų kotedže. O kai po dvejų metų gimė Charlotte, poros buto remontas, kainavęs 4,5 mln. svarų, buvo baigtas. Čia buvo įrengtos penkios svetainės, trys dideli miegamieji su didelėmis spintomis ir voniomis.

Naujuose namuose vietos užtenka visai šeimai. Trims vaikams čia bus tikrai daugybė vietos lakstyti ir krėsti įvairius pokštus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)