Hilary Duff, Aaronas Carteris ir Lindsay Lohan

Hilary Duff ir Lindsay Lohan buvo vienos garsiausių paauglių dievaičių. H. Duff buvo ekrano ir radijo garsenybė, o L. Lohan sparčiai kilo Holivudo karjeros laiptais. Jos abi įsivėlė į painiavą su Nicku Carteriu.

N. Carteris kartu su H. Duff vaidino situacijų komedijoje „Lizzie McGuire“, be to, jiedu draugavo beveik dvejus, o tada jis susižavėjo L. Lohan. Tiesą sakant, tuo metu N. Carteriui buvo 13 metų, bet jis teigė palikęs tuometinę merginą, nes jam pasidarė nuobodu. Vėliau jie su H. Duff trumpam atnaujino draugystę, tačiau gana greitai ir vėl išsiskyrė. N. Carteris tviteryje rašė apie romantinius jausmus H. Duff, tačiau ji komentarus paneigė ir pareiškė, kad jos su L. Lohan nelaiko pykčio viena kitai.

Miley Cyrus, Nickas Jonas ir Selena Gomez

Jaunų aktorių meilės istorijos visada buvo painokos, bet patys painiausi buvo amerikiečių muzikos grupės „Jonas Brothers“ narių santykiai su merginomis. Ilgametė Nicko Jonaso bičiulė ir turų partnerė Demi Lovato vienoje laidos „Carpool Karaokė“ serijoje juokavo, kad Nickas draugavo tai su Miley Cyrus, tai su Selena Gomez, paskui grįžo pas Miley, vėliau vėl susiėjo su Selena.

D. Lovato komentaras patvirtino seniai sklandžiusius gandus, kad Nickas blaškėsi tarp dviejų pop žvaigždžių, o muzikos klipų režisierius Brettas Ratneris patvirtino, kad kandi M. Cyrus daina „7 Things“ buvo apie jį. Tiesa, S. Gomez paneigė, kad jos su M. Cyrus ne juokais buvo susipykusios: „Žavėjomės tuo pačiu vaikiu, kai mums buvo po 16 m.“ Ji netgi palygino šią istoriją su H. Duff, L. Lohan ir A. Carterio meilės trikampiu.

Angelina Jolie, Billy’is Bobas Thorntonas ir Laura Dern

Turbūt visi žino apie legendinį meilės trikampį tarp Angelinos Jolie, Brado Pitto ir jo buvusios žmonos Jennifer Aniston, bet iki tol A. Jolie buvo kitų Holivudo skyrybų centre. Kai A. Jolie susipažino su būsimu savo antruoju vyru B. B. Thorntonu, jis tuo metu susitikinėjo su aktore Laura Dern. Ši labai nustebo sužinojusi, kad jos mylimasis vedė, nieko jai nežinant.

L. Dern pasakojo: „Išvykau filmuotis viename filme, o kol manęs nebuvo, mano vaikinas vedė, daugiau su juo nebebendravome.“

B. B. Thorntonas pripažino, kad žiniasklaidos dėmesys jų „audringam romanui“ turėjo šiokio tokio pagrindo. A. Jolie ir B. B. Thorntonas išsiskyrė 2003 m., kaip teigiama, dėl jo nenoro turėti daugiau vaikų. Jiedu buvo įsisūniję berniuką Maddoxą iš Kambodžos. Vėliau A. Jolie atiteko visiška berniuko globa, o dar vėliau jį įsisūnijo Bradas Pittas.

Robertas Pattinsonas, Kristen Stewart ir Caitlin Cronenberg

Sagoje apie vampyrus „Twilight“ („Saulėlydis“) Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart rado amžiną meilę, tačiau jų istorija realiame gyvenime buvo kur kas žmogiškesnė.

Daug kas žinojo, kad ji linksminosi su filmų „The Huntsman: Winter‘s War“ („Medžiotojas ir ledo karalienė“), „Snow White“ („Snieguolė“) režisieriumi Rupertu Sandersu (iš esmės todėl, kad juos nufotografavo paparacai), o R. Pattinsono flirtai neiškilo į viešumą. Pasirodo, dar draugaudamas su K. Stewart R. Pattinsonas artimai bendravo su režisieriaus Davido Cronenbergo dukterimi Caitlin Cronenberg, 2011 m. filmuodamasis Toronte. Gandai apie judviejų ryšį buvo nedelsiant paneigti, bet 2014 m. R. Pattinsonas vėl įsivėlė į istoriją su fotografe – tai patvirtino nuotrauka, kurioje jiedu karštai bučiuojasi. Istorija įvyko aktoriui antrą kartą bendradarbiaujant su jos tėvu – kuriant filmą „Maps to the Stars“ („Žemėlapis į žvaigždes“). Tiesa, tada jis jau buvo išsiskyręs su K. Stewart.

Chanel Iman, A$AP Rocky ir Rihanna

Muzikos pasaulis net ūžė nuo gandų, kad hiphopo žvaigždė A$AP Rocky buvo neištikimas „Victoria‘s Secret“ modeliui Chanel Iman su turo „Diamonds“ partnere Rihanna. Atlikėjas griežtai neigė šiuos gandus ir iki šiol tvirtina, kad jų santykiai su Rihanna buvo platoniški.

Šiaip ar taip, jis ir Ch. Iman atšaukė sužadėtuves 2015 m., nes jis suprato: „Ji verta geresnio nei aš.“ Jis taip ir nepripažino, kad prie nutrūkusių sužadėtuvių prisidėjo Rihana, bet juodu matė besibučiuojančius, filmuojant vaizdo klipą jos dainai „Work“ (o bučiavosi jie ne tik prieš kameras).

Beyonce, Jay Z ir Lyndallas Locke’as

Lyndallas Locke‘as – buvęs Beyonce Knowles vaikinas. Jiedu draugavo dar paauglystėje, bet L. Locke‘as visada atvirai kalbėdavo, kad gailisi praradęs savo gyvenimo meilę dėl Jay Z. Pasirodo, jis buvo stipriai susijęs su Beyonce. Biografinėje knygoje rašytojas apie garsenybes J. Randy‘is Taraborrellis rašė, kad 2001 m., kai Jay Z ėmė susitikinėti su Beyonce, ji dar nebuvo galutinai nutraukusi santykių su L. Locke‘u. Net jo motina patvirtino šią istoriją, sakydama, kad tarp B. Knowles draugystės su Jay Z pradžios ir jos draugystės su L. Locke‘u pabaigos buvo daug tamsių dėmių. Pats L. Locke‘as teigė, kad horizonte pasirodžius Shawnui Corey Carteriui (Jay Z), jis buvo nustumtas į šalį.

Tomas Cruise’as, Katie Holmes ir Jamie’is Foxxas

Daug metų Katie Holmes laikė paslaptyje santykius su aktoriumi Jamie‘u Foxxu. Daugelis spėliojo, kad taip ji elgiasi, nes buvo ištekėjusi už... Tomo Cruise‘o. J. Foxxas ir T. Cruise‘as buvo kolegos mini seriale „Collateral“ (2018 m.) ir bičiuliai.

K. Holmes ir J. Foxx išsiskyrė, paskui buvo trumpam susiėję, nors viešai tai neigė ir tvirtino likę draugais. Bet 2016 m. J. Foxxo draugė patvirtino, kad jie – vėl pora ir yra „labai laimingi“. Aktoriaus bičiulė vėliau paneigė savo žodžius, bet tai tik pakurstė gandus, kad pora tiesiog slepia savo santykius.

Selena Gomez, Justinas Bieberis ir Kendall Jenner

Justino Bieberio ir Selenos Gomez išsiskyrimo istorija buvo aptarta daugeliu aspektų, bet visgi vienas greičiausiai liko nuošaly – tai, kad čia įsipynė ir modelis, televizijos šou žvaigždė Kendall Jenner. Rašyta, kad J. Bieberį ir K. Jenner matė burkuojančius meilės mieste Paryžiuje. Ši žinia buvo paskutinis lašas S. Gomez, su kuria tuo metu gyveno J. Bieberis.

Nors 2014 m. J. Bieberis pareiškė, kad jie su S. Gomez išsiskyrė, nes buvo tiesiog per jauni ir nepaliko vienas kitam erdvės būti savimi, daugelio nuomone, prie išsiskyrimo prisidėjo K. Jenner.

Davidas Spade’as, Lara Flynn Boyle ir Jackas Nicholsonas

Komikas Davidas Spade’as tvirtina, kad 1999 m. aktorius Jackas Nicholsonas paveržė iš jo tuometinę merginą Larą Flynn Boyle, su kuria jie buvo išdraugavęs apie metus.

Komikas pasakojo: „Mes visi kažkur linksminomės, ir J. Nicholsonas man girdint pakvietė Larą Flynn Boyle į pasimatymą. Ji supyko, kad dėl jos nekovojau. Aš pasakiau: „Jau senokai čia gyvenu ir suprantu, ar esu pranašesnis.“ Ji atrėžė: „Nieko panašaus, jis blogesnis už Trumpą.“ Bet paaiškėjo, kad D. Trumpas neatrodė jai toks prastas – po kelių savaičių „The National Enquirer“ korespondentas paskambino d. Spade‘ui ir paklausė, kaip L. F. Boyle ir J. Nicholsonas pateko į autoavariją, po kurios S. F. Boyle išlindo pro liuką ir sušuko: „Aš turiu vaikiną, neturėčiau čia būti.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją