Išlaikyti tvirtą kūną aktorei padeda asmeninis treneris Peteris Lee Thomas, su kuriuo žvaigždė sportuoja kasdien privačioje Holivudo rezidencijoje.

Žurnalui „People“ treneris išdavė, kad H. Berry yra daug sveikesnė, nei ji atrodo. Dvejus metus žvaigždę treniruojantis Peteris nuolat ja stebisi.

„Aš net nenutuokiau, kiek jai metų, kuomet ją pirmą kartą sutikau. Niekada tuo nesidomėjau ir kai tai sužinojau, aš absoliučiai likau šokiruotas, nes ji turi tokią discipliną ir atletiškumą – tarsi 25-erių metų mergina“, - sakė jis.

Teigiama, kad H. Berry yra pasiekusi geriausią formą savo gyvenime. Treneris džiaugiasi savo kliente, mat dirbti su ja – vienas malonumas.

„Ji atsidavusi savo sveikatai, gerovei ir pratimams, kurie jai leidžia neprarasti formos“, - slaptuosius H. Berry ginklus vardija treneris.

Kartu sportuojantys Halle ir Peteris užsiima kovos menais, boksu, joga ir net karinėmis treniruotėmis, kurios iki šiol naudojamos jūrų laivyne.

„Jei Halle nebūtų aktorė, ji labai lengvai galėtų transformuotis į profesionalią atletę. Ji taip pat nebijo eksperimentuoti, ieškoti naujovių ir rizikuoti, kuomet mes kalbame apie fitnesą. Ji supranta, kad norint pasiekti pokyčių, reikės imtis sunkių priemonių“, - sako Peteris.

H. Berry dažnai užsimena apie fitnesą savo socialiniame tinkle „Instagram“. Čia taip pat galima išvysti ir daug nuotraukų, kuriose gerbėjai gali žavėtis jos ištreniruotu kūnu.

„Fitnesas nėra tik bėgimas, svorių kilnojimas ar boksavimasis. Man, būti atletiškai ir super tvirtai taip pat reikia ramybės, taisyklingos laikysenos ir kvėpavimo. Tempimo pratimai mano fitneso programoje man padeda išryškinti raumenis, pagerina mano mobilumą ir judesių spektrą, o svarbiausia – padeda išvengti sužalojimų“, - rašė H. Berry.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)