Oficialioje „ABBA“ grupės paskyroje „Instagram“ tinkle jie rašė: „Sprendimas žengti šį jaudinantį „ABBA“ žingsnį gali turėti netikėtų padarinių. Mes visi jutome, kad po 35-erių metų, gali būti smagu sujungti mūsų jėgas ir vėl atsidurti įrašų studijoje. Taigi mes tai padarėme. Ir jausmas buvo toks pats, atrodo, kad buvome tik išvykę trumpoms atostogoms. Tai ekstremaliai džiugi patirtis!“ - skelbė muzikantai.

„ABBA“ pranešė, kad su jų sugrįžimu savo gerbėjams jie dovanoja dvi naujas dainas – viena iš jų – „I Still Have Fair In You“.

„Galbūt mes ir pasenome, tačiau daina nauja. Ir jausmas puikus“, - rėžė jie.

Dainininkai atskleidė, kad jų turas „Abbatars“ bus neeilinis. Muzikos žvaigždės planuoja sukurti skaitmeninius koncertus, kurių metu pasirodys keturių grupės narių prototipai. Turas dienos šviesą turėtų išvysti 2019 arba 2020 metais.

DELFI primena, kad grupė „ABBA“ yra pardavusi daugiau nei 400 mln. muzikinių albumų ir nėra rengusi pasirodymo nuo 1986 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)