Tuomet socialiniame tinkle „Instagram“ ji pranešė, kad nors visuomet manė, kad jie yra „sielos draugai“, savo santykiuose jie nusprendė padaryti pertrauką. „Mes abu esame ambicingi menininkai, kurie tikisi palaikyti santykius per atstumą ir laikydamiesi sudėtingo grafiko, kad ir toliau puoselėtų meilę, kurią visuomet vienas kitam jautė“, – pareiškė dainininkė. O pernai per „Netflix“ rodytame dokumentiniame filme „Gaga: Five Foot Two“ Lady Gaga liejo sielvartą dėl savo santykių ir ašarodama pripažino, kad „tai jau trečias kartas, kai man sudaužo širdį“.

Tačiau tuomet, kai pasirodė dokumentinis filmas, dainininkės romantinės kančios jau buvo sena naujiena. Žurnalas „Us Weekly“ praėjusių metų lapkritį pranešė, kad Lady Gaga jau nuo tų metų vasaros buvo slapta susižadėjusi su nauju vyru – Christianu Carino. Tad kas šis vyrukas?

Christianui Carino 48 metai. O Lady Gagai – vienai iš ryškiausių tūkstantmečio kartos žvaigždžių – yra 31-eri. Taigi, jų amžiaus skirtumas yra 17 metų. Nors jie yra šiek tiek skirtingų kartų atstovai, ryšys, rodos, tikrai stiprus. Ch. Carino dažnai publikuoja mielas savo sužadėtinės nuotraukas socialiniame tinkle „Instagram“, kurias papildo romantiškomis citatomis apie tai, kad ji jam yra vienintelė.

2017 metų spalį Ch. Carino pasidalino savo nuotrauka, kurioje yra apsikabinęs Lady Gagą, o po ja parašė „YATLOML“ (kaip manoma, tai reiškia „Tu esi mano gyvenimo meilė“). O šių metų sausį jis paskelbė nuotrauką, kurioje porelė nufotografuota besibučiuojanti, o po ja parašė „namai“.

Lady Gaga taip pat demonstruoja savo meilę socialiniuose tinkluose ir jį vadina „ypatingu žmogumi“. Tad atrodo, kad jie susitiko tikrai tinkamu savo gyvenimo metu.

Ch. Carino pasidarė tatuiruotę savo sužadėtinės garbei, ir ji nėra labai subtili – tai jos veidas. Kaip žinoti, kad žmogus jus tikrai myli? Pirmas žingsnis: patikrinkite, ar jis neturi milžiniškos jūsų veido tatuiruotės. O Lady Gagos sužadėtinis tokią turi ant savo rankos.

Beje, tai nėra pirmieji Ch. Carino santykiai su žvaigžde. Šis talentų agentas, kaip kalbama, seniau palaikė romantiškus santykius su aktore Lauren Cohan, vaidinančia seriale apie zombius „Gyvieji numirėliai“. 2016 metais jie buvo nufotografuoti besilaikantys už rankų per „New York Rangers“ ledo ritulio komandos rungtynes „Madison Square Garden“.

Žinoma, ir pati Lady Gaga anksčiau susitikinėjo su nemažiau garsiais vyrais. Prieš tai ji penkerius metus buvo pora su serialo „Chicago Fire“ aktoriumi T. Kinney. Dar anksčiau ji šešerius metus palaikė santykius su vieno roko baro Niujorke vadybininku Lucu Carlu.

Dabartinis Lady Gagos sužadėtinis yra padėjęs išgarsinti ne vieną žymų žmogų. Ch. Carino yra talentų agentas, dirbantis agentūroje „Creative Artists Agency“. Jis specializuojasi reklamose ir dirba su tikromis įžymybėmis kaip Margot Robbie, Johnny Deppas, Emilia Clarke, Zacas Efronas, Kelly Clarkson, Britney Spears, „One Direction“ ir Justinas Bieberis.

Pirmą kartą Ch. Carino ir Lady Gaga buvo pastebėti praėjusių metų sausį. Netrukus po to, vasarį, Lady Gaga pasirodė per „Super Bowl“, o Ch. Carino buvo šalia. Veikiausiai niekas ir nebūtų sureikšminęs šio fakto, nes jis yra jos agentas. Tačiau porelė bučiavosi ir darėsi meilias asmenukes. Jeigu jau atvirai demonstruoji savo santykius prieš kameras, kurios transliuoja vaizdą milijonams žmonių, tai reiškia, kad esi pasirengęs viešinti savo santykius. Vėliau tą mėnesį žurnalas „People“ oficialiai patvirtino, kad Lady Gaga ir Ch. Carino yra pora.

Jo požiūris į piršlybas yra labai tradicinis. Nors Lady Gaga yra kilusi iš net labai tradicinės italų šeimos, pati dainininkė nėra tradicinė jokia prasme. Tačiau toks dainininkės ekscentriškumas nesutrukdė jos sužadėtiniui suorganizuoti gana klasikines piršlybas. Kaip skelbia žurnalas „Us Weekly“, Ch. Carino pirmiausia pasikalbėjo su Lady Gagos tėvu Joe Germanotta ir paprašė jo leidimo pirštis. Kitas „senosios mokyklos“ elementas buvo pats sužadėtuvių žiedas. Tad galbūt ir vestuvės bus tradicinės?

Ch. Carino labai rūpinasi savo sužadėtinės sveikata. Kaip žinoma, Lady Gagai yra diagnozuota fibromialgija – liga, dėl kurios jaučiamas nuolatinis skausmas. Dainininkė ir anksčiau yra užsiminusi apie patiriamą chronišką skausmą. Tačiau galutinai savo diagnozę ji patvirtino pranešime „Twitter“ socialiniame tinkle praėjusių metų rugsėjį.

Kai pora pranešė apie savo sužadėtuves, žurnalas „Us Weekly“ paskelbė, kad ji neskubės rengti vestuvių, kad Lady Gaga galėtų sutelkti dėmesį į savo sveikatą. Vienas šaltinis šių metų kovą sakė, kad „Christianas yra be galo rūpestingas ir palaiko ją dėl sveikatos. Jie praleidžia labai daug laiko kartu. Jai vis dar skauda, todėl jai teko atšaukti kelis pasirodymus. Tačiau jis labai ją palaiko“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)