TV laidų vedėja Hilary Barry savo socialiniame tinkle „Twitter“ nusprendė skirti dėmesio nevykusiam fotošopo darbui. Norėdama įrodyti žurnalo kūrėjų klaidą, moteris paviešino ir gausiai redaguotą, ir tikrąją nuotraukos versiją.

Nuotraukų redagavimo programėle K. Middleton buvo suteiktas įdegis, išlyginta oda, pakelti plaukai. Princui Williamui leidinio kūrybinė komanda išbalino dantis ir taip pat suteikė kitokį odos atspalvį.

„Žinote, pasaulis tikrai išprotėjo pasitelkdamas fotošopą vienai fotogeniškiausių porų pasaulyje. Tai pamišimas“, - socialiniame tinkle neatsistebėjo Naujosios Zelandijos laidos „Seven Sharp“ vedėja.

Žurnalistė taip pat pridūrė, kad ką tik trečiojo kūdikio susilaukusi Kate atrodo tiesiog nuostabiai, o toks nuotraukų retušavimas tik pablogina jos dabartinę išvaizdą.

„Aš tik galiu įsivaizduoti, kokį didžiulį spaudimą ji juto taip atrodyti šioje nuotraukoje, kurią pamatys milijonai žmonių visame pasaulyje“, - teigė H. Barry.

„Kokią žinutę tai siunčia mergaitėms? Kad nepaisant pozavimo pasaulio kameroms, praėjus vos kelioms valandoms po gimdymo, atrodydama elegantiškai ir absoliučiai gražiai, Kembridžo kunigaikštienė vis tiek nėra gera pakankamai pozuoti ant žurnalo viršelio?“ - tęsė ji.

Žurnalo leidėjai netrukus susilaukė ir daugiau internautų kritikos. H. Barry žinute pradėjo dalintis tūkstančiai įsiutusių „Twitter“ naudotojų.

„Tai tiesiog neteisinga. Ji ką tik pagimdė. Kodėl mes negalime to švęsti ir duoti šiai porai bent šiek tiek pagarbos?“ - brūkštelėjo vienas iš daugelio komentatorių.

DELFI primena, kad tai nėra pirmasis fotošopo skandalas, kuriame šmėžuoja karališkoji šeima. 2015 metais Australijos žurnalas „Woman's Day“ buvo taip pat gausiai kritikuojamas dėl stipriai retušuoto viršelio, kuriam pozavo K. Middleton.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)