Peržiūrint televizijos kanalu MSNBC pademonstruotą filmuota medžiagą, o tuo labiau – netrukus „Twitter“ naudotojų iškirptą konkretų epizodą, nesunku pastebėti, kaip Jungtinių Valstijų vadovas nemačiom bando paimti žmoną už rankos, bet ši akivaizdžiai nedega entuziazmu susikibti, rašo portalas „People“.

Trump's attempt to hold Melania's hand is EVERYTHING: pic.twitter.com/t7yqNGpJym
— Braxton (@braxtonryn) April 24, 2018

Tai tikrai ne primas kartas, kai M. Trump atrodo nenorinti susikibti rankomis su savo vyru. Pavyzdžiui, pernai gegužę, kai abu lankėsi Tel Avive, Izraelyje, taip pat pavyko nufilmuoti, kaip pirmoji šalies ponia atstumia vyro ištiestą ranką. Taip nutiko ir vasarį, kai Trumpai vyko į Ohają. Tąsyk D. Trumpui taip pat nepavyko paimti žmonai už rankos.

Į akivaizdų M. Trump nenorą susikibti rankomis su savo vyru, žinoma, sureagavo ne vienas socialinių tinklų naudotojas.

Komentarų „Twitter“ sulaukė ir antradienį pirmosios Jungtinių Valstijų ponios dėvėta balta plačiakraštė skrybėlė.

Įspūdingas galvos apdangalas ypač krito į akis, kai M. Trump ir B. Macron – abi pasipuošusios baltos spalvos kostiumėliais – kartu su savo vyrais, išsirikiavę ant Baltųjų rūmų pietinės vejos, stebėjo karinių pajėgų pasveikinimą.

M. Trump dėvėtas baltas sijono ir švarko kostiumas – iš mados namų „Michael Kors“ kolekcijos. Jo kaina, kaip skelbia CNN, – 2 195 JAV doleriai (1 797 eurai). Nors žiniasklaidos šaltiniai nurodo, kad skrybėlė – iš ten pat, mados namai šio fakto nepatvirtino.

„Twitter“ naudotojai pirmosios Jungtinių Valstijų ponios skrybėlę palygino su Beyonce galvos aksesuaru dainos „Formation“ muzikiniame klipe, Jude‘o Law įkūnyto pagrindinio veikėjo filme „Jaunasis popiežius“ („Young Pope“) skrybėle ir Kerry Washington suvaidintos filmo „Skandalas“ („Scandal“) herojės įvaizdžiu.

Pro internautų akis neprasprūdo ir tai, kai pirmajai Prancūzijos poniai B. Macron plačiakraštė M. Trump skrybėlė nesutrukdė pasibučiuoti į abu skruostus, tačiau D. Trumpui teko apsiriboti oro bučiniu.

Įkvėpti šio epizodo „Twitter“ naudotojai ėmė juokais dalyti santykių pagal M. Trump rekomendacijas. „Nešiok plačiakraštę skrybėlę ir tavo vyras niekaip negalės tavęs pabučiuoti“, – rašė jie.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)