Lažybininkai dar iki mažyliui gimstant kaip populiariausius berniukų vardus nurodė Arthurą, Albertą, Fredericką, Jamesą ir Philipą. Kaip žinia, karališkas vardas renkamas atsižvelgiant į griežtas taisykles ir negali būti bet koks, kokio užsigeidžia šeima.

Taigi, galima sakyti, kad daugelis britų prarado lažybose statytus pinigus, mat tarp populiariausiųjų Louiso vardo nebuvo.

Pranešama, kad naujagimis, kurio gimdyme dalyvavo ir princas Williamas, sveria 3,83 kg. Mažylis gimė 13 val. 1 min. Lietuvos laiku.

„Tiek Jos Karališkoji Aukštybė, tiek jos vaikelis jaučiasi gerai“, – iškart po gimdymo buvo skelbiama oficialiame Kensingtono rūmų pranešime.

DELFI primena, kad princas Williamas su žmona taip pat augina princesę Charlottę ir princą George'ą.

K. Middleton ir princo Williamo sūnus tapo šeštuoju Didžiosios Britanijos karalienės proanūkiu ir penktuoju eilėje į sostą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)