Pirmadienio pavakare Kembridžo kunigaikštienė drauge su princu Williamu išėjo pro Švč. Marijos ligoninės privačiame padalinyje „Lindo Wing“, Londono centre, duris. Ant rankų ji laikė šiandien gimusį sūnų.

K. Middleton apranga sulaukė ypatingo žiniasklaidos atstovų susidomėjimo, mat neilgai trukus buvo atkreiptas dėmesys į tai, kad ji, pristatydama antrą sūnų visuomenei, pasirinko raudoną suknelę ir taip pagerbė savo sutuoktinio motiną princesę Dianą.

Princesė Diana ir Kate Middleton

Princesė Diana dar 1984-ųjų rugsėjo 16-ąją visuomenei pristatė rugsėjo 15-ąją gimusį antrąjį sūnų princą Harry. Pristatydama visuomenei ką tik gimusį sūnų, išeidama iš Švč. Marijos ligoninės, Diana vilkėjo raudonos spalvos drabužiais, avėjo raudonais bateliais.

Princesė Diana 1984-ųjų rugsėjo 16-ąją visuomenei pristatė antrą sūnų Harry

„Jos Karališkoji Aukštybė Kembridžo kunigaikštienė 11 val. 1 min. (vietos, 13 val. 1 min. Lietuvos laiku) saugiai pagimdė sūnų, – pirmadienį buvo skelbiama rūmų „Twitter“ pranešime. – Berniukas sveria 8 svarus ir 8 uncijas (3,83 kg).“

Kensingtono rūmai taip pat pridūrė, kad princas Williamas dalyvavo gimdyme.

„Tiek Jos Karališkoji Aukštybė, tiek jos vaikelis jaučiasi gerai“, – sakoma pranešime.

Tai šeštas Didžiosios Britanijos karalienės proanūkis, penktas asmuo eilėje į Jungtinės Karalystės monarcho sostą.

Pranešime taip pat buvo nurodyta, kad informacija jau pasiekė abiejų pusių artimuosius ir ši žinia juos labai nudžiugino.

Kembridžo kunigaikštienė į ligoninę atvyko pirmadienį, šiek tiek anksčiau nei 6.00 val. ryto, o pranešimas apie kūdikio gimimą buvo išplatintas netrukus po 13.00 val. (vietos laiku).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)