Princesę Charlotte ir princą George'ą auginanti šeima nėštumo metu neatskleidė, kokios lyties vaikelis papildys karališkąją šeimą. Nors spėjimų buvo visokių.

Karališkosios šeimos gerbėjai it pašėlę sekė kiekvieną Kate žingsnį ir bandė įskaityti jos nebylias žinutes. Kai Kate Londono gatvėse pasirodė su ryškiai rožiniu paltu, pasipylė komentarai, esą tai gali būti užuomina, jog kunigaikštienė laukiasi mergaitės, tačiau gerbėjus neramino ir kita užuomina – kalėdiniame karališkosios šeimos atviruke ketveriukė pozavo pasipuošusi mėlynai. Ši užuomina galėjo reikšti, jog karališkąją šeimą papildys berniukas.

Tikimasi, kad ligoninėje Kate ilgai neužsibus, kaip neužsibuvo ir pirmuosius du kartus.

Gimdydama George'ą, Kate ligoninėje užtruko 24 valandas, Charlottę - vos 10 valandų.

Trečiojo vaikelio besilaukianti Kate Middleton:

Britai spėja, kad Kate ir Williamas susilauks mergaitės ir ją pavadins Mary. Tarp populiariausių spėjimų yra ir tokių vardų: Alice, Victoria, Albertas, Alexandra, Diana, Elisabeth, Frederickas, Henry, Jamesas ir Grace.

Daug dėmesio sulaukė ir kūdikio gimimo data. Spėjama, kad vaikelis pasaulį išvys balandžio 23 dieną. Tądien Didžiojoje Britanijoje švenčiama Švento Jurgio diena.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)