Atlikėja Rita Ora Timui Berglingui, dar žinomam Avicii pseudonimu, skyrė jautrius žodžius. Žinoma moteris pripažino, jog apie bičiulio mirtį sužinojo iš socialinių tinklų ir buvo šokiruota. „Neturiu žodžių. Priimenu kaip nuostabu buvo kartu kurti „Lonely Together“ ir jausmas toks, jog lyg vakar dar būtume kalbėjęsi“, – rašė ji

Tačiau pirmasis į kolegos netektį sureagavo garsusis prodiuseris Calvinas Harrisas. „Gniuždančios naujienos apie Avicii. Nuostabi siela, aistringas ir talentingas su taip daug planų. Mano širdis kartu su jo šeima. Telaimina tave Dievas, Timai“.

Buvęs vaikinų grupės „One Direction“ narys Liamas Payne'as taip pat prisipažino, jog jį nepaprastai sukrėtė ši žinia. „Dieve, aš esu visiškai sukrėstas dėl Avicii. Labai labai liūdnos naujienos. Per jaunas... Koks talentas jis buvo. Ilsėkis ramybėje“.

Atlikėja Madonna taip pat prisiminė kartu turėtus pasirodymus ir socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo bendra savo nuotrauka. „Taip liūdna. Taip tragiška. Viso, geras ir mielas Timai“.

So Sad....... So Tragic. Good Bye Dear Sweet Tim. 💙 Gone too Soon. #avicii

Публикация от Madonna (@madonna) 20 Апр 2018 в 12:11 PDT

Šiuo metu didžėja dirbanti garsioji viešbučių tinklo paveldėtoja Paris Hilton taip pat pasisakė. Ne paslaptis, jog jie buvo ilgai pažįstami. „Sukrėtė išgirdus liūdnas naujienas apie Avicii mirtį. Tokia švelni siela su didele širdimi ir nuostabiu talentu. Tiek nuostabių bendrų prisiminimų kartu. Mano mintys ir maldos yra su jo šeima. Ilsėkis ramybėje, mano drauge.

Didžėjus Davidas Guetta rašė, jog neteko artimo draugo. „Nutiko kai kas siaubingo. Netekome draugo, kurio širdis buvo graži, o pasaulis neteko nepaprastai talentingo muzikanto“.

DELFI primena, kad Garsus švedų didžėjus ir prodiuseris Avicii mirė sulaukęs vos 28-erių. Netektį patvirtino ir jo atstovė spaudai Diana Baron.

„Su didžiuliu liūdesiu pranešame, kad netekome Tim Bergling, dar žinomo kaip Avicii. Jis rastas negyvas Omano sostinėje Maskate šį penktadienį, po pietų vietos laiku. Jo šeima sugniuždyta ir mes prašome visų gerbti jų privatumo poreikį šiuo sunkiu metu. Jokių papildomų pareiškimų nebus", – rašė ji. Aplinkybės ir mirties priežastis kol kas neskelbiama.
Avicii buvo tikras šokių muzikos atstovas ir itin populiarus didžėjus. Jis pelnė du MTV apdovanojimus, tapo Billboard laureatu ir buvo dukart nominuotas „Grammy".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)