Thomasas Markle‘as užsiminė, kad šeima sunkiai išgyvena išsiskyrimą su M. Markle, o artėjant vestuvėms giminės vis labiau nesutaria. Dar visiškai neseniai M. Markle įbrolis stengėsi pateisinti buvusią aktorę ir apginti ją nuo sesers Samanthos Grant reiškiamų priekaištų, todėl su ja susipyko.

Vis dėlto negavęs kvietimo į vestuves jis ir pats nutarė nebetylėti.

Minėtina, kad jis ne kartą mėgino su M. Markle susisiekti, tačiau į jo išsiųstus el. laiškus būsima princo sutuoktinė neatsakė.

„M. Markle mėgsta parodyti, kokia yra gera, altruistiška ir kilni, tačiau bendraudama su šeima tokių savybių jie tikrai nedemonstruoja“, – sakė Th. Markle‘as ir pridūrė, kad sesers elgesys tėra vaidmuo publikos akyse.

Įbrolis spėja, kad būsima Jos didenybės marti, ko gero, gėdijasi savo šaknų, mat jų šeima – „eiliniai amerikiečiai, o ne prodiuseriai“.

Th. Markle‘as taip pat apkaltino įseserę bandymu pamėgdžioti princesę Dianą, neturint nė vieno ją primenančio bruožo.

M. Markle anksčiau ir dabar - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)