Skelbiama, kad juostos „Graži moteris" žvaigždė su žymiai jaunesne gražuole iki santuokos artimai bendravo trejus metus.

Anksčiau skelbta, kad vestuvės vyks Vašingtone gegužės 5 dieną, rašome hola.com.

R. Gere'as jau buvo vedęs du kartus – nuo 1991 iki 1995 metų jo žmona buvo supermodelis Cindy Crawford, o nuo 2002 iki 2016 metų jis buvo vedęs modelį Carey Lowel. Su pastarąja žmona jie susilaikė sūnaus Homerio, kuriam šiuo metu 17 metų.

A. Silva taip pat jau buvo kartą ištekėjusi – kai susipažino su aktoriumi, ji kaip tik skyrėsi su pirmuoju vyru Govindu Friedlandu. Pora susilaukė sūnaus Alberto.

Gandai apie R. Gere'o ir jo mylimosios iš Ispanijos sužadėtuves pradėjo sklandyti nuo 2017 metų gruodžio, kai žiniasklaida ant gražuolės piršto pastebėjo žiedą su deimantu.

Kai praeitais metais žurnalistai jos paklausė apie vedybas, ji atsakė: „Neseniai išsiskyriau. Kalbant apie oficialias jungtuves, tokių nenorėčiau, tačiau šventė būtų smagu. Žinote, ideali pora – tai du žmonės, kurie vienas kitam sugeba duoti tai, ko labiausiai reikia. Šiuo metu išgyvenu būtent tai".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)