Realybės šou žvaigždė paskelbė, jog mažylę pavadino True Thompson.

Tai ne tik labai neįprastas vardas, reiškiantis tiesą, teisybę, bet ir labai simboliškas, žinant pastaruosius įvykius Khloe gyvenime.

Neseniai paaiškėjo, jog jos mylimasis ir naujagimės tėvas Tristanas Thompsonas ne kartą išdavė K. Kardashian su kitomis moterimis, buvo paviešinti net neištikimybės vaizdo įrašai.

Mažylės vardą paskelbė pati Khloe, socialiniuose tinkluose ji įdėjo nuotrauką su daugybe rožinių balionų ir dovanų. Prie jos parašė: "Mūsų mažoji mergytė True Thompson pavergė mūsų širdis ir mes perpildyti meilės. Tokia palaima priimti į šeimą šį angelėlį. Mamytė ir tėvelis myli tave, True!"

DELFI primena, jog prieš pat gimdymą portalas TMZ.com paviešino vaizdo įrašą, kaip T. Thompsonas intymiai laiką leidžią su trijomis damomis. Tuomet K. Kardashian jau buvo nėščia tris mėnesius. Vėliau paaiškėjo, kad jis moterį vedėsi ir į savo viešbučio kambarį.

Sužinojusios apie neištikimybę, pas Khloe jos palaikyti iškart išskrido seserys, o nėščiai žvaigždei anksčiau laiko prasidėjo gimdymas.

Tiesa, K. Kardashian nusprendė, kad negalima iš vyro atimti galimybės pamatyti, kaip gimsta jo vaikas, todėl leido jam dalyvauti gimdyme.

K. Kardashian, išrinkdama vardą dukrelei, pratęsė šeimos keistų vardų tradiciją. Jos sesrys savo vaikus yra pavadinusios North, Chicago, Saint, Stormi, kas nėra ausiai įprasti vardai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)