Julija Skripal iš ligoninės išleista pirmadienį. Portalo šaltinis kalbėjo: „Ji nori būti tikra, kad į tai nebuvo įsivėlęs sužadėtinis. Ji įbauginta ir nusiminusi, kad gali jo niekada taip ir nebepamatyti“.

Žiniasklaidoje buvo pasirodę pranešimų, esą Julija Skripal taikiniu tapo dėl to, kad jos sužadėtinio šeima, turinti sąsajų su Rusijos žvalgyba, priešinosi jųdviejų planuojamoms tuoktuvėms.

Tai, kad pastaruoju metu Julios sužadėtinis S. Vikeevas dingęs, daugeliui kelia įvairių dvejonių. Pranešama, kad jo motina yra glaudžiai susijusi su Rusijos slaptosiomis tarnybomis, buvo atsisakiusi pritarti sūnaus santuokai. Mat jo sužadėtinė, Rusiją išdavusio agento dukra.

Apie tai, kad Julios ir Stepano santykiams nepritarė vaikino motina, žiniasklaidai buvo patvirtinusi ir S. Skripalio dukterėčia Viktorija. Jos įsitikinimu, bandymas susidoroti su Julija Solsberio mieste – yra šio nepritarimo santuokai pasekmė.

„Man labai sunku suprasti Stepano elgesį. Esu šokiruota ir nuliūdusi, nes niekaip nepavyksta su juo susisiekti. Niekaip negaliu suprasti, kaip žmogus, vadinantis save Julios sužadėtiniu, ją paliko sudėtingiausioje situacijoje ir net nebandė susisiekti nei su ja, nei su mumis“, - piktinosi S. Skripalio dukterėčia.

„Vienintelis asmuo, bandęs susisiekti su Julija, buvau aš pati. Iš pradžių maniau, kad ir Stepanas bus šalia ir taip pat bandys susisiekti su Julija. Jau ir anksčiau sakiau, kad jo elgesys iš tiesų labai įtartinas. Žinau, kad ir žurnalistai mėgino su juo ir jo draugais susisiekti, tačiau nesėkmingai. Ir aš bandžiau - nepavyko“, - pridūrė ji.

Merginos žiniomis, Stepaną taip pat bando surasti Rusijos policija, tačiau ir jiems to padaryti kol kas nepavyksta. Anot jos, Rusijos ir užsienio žiniasklaida bandė rasti ir jo motiną, tačiau to padaryti taip pat nepavyko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)