Kai „Aston Villa“ žaidėjas Jackas Grealishas į „Cardiff City“ vartus įmušė pergalingą įvartį, Williamas gerbėjams pareiškė: „Reikalausiu, kad kūdikiui būtų duotas Jacko vardas“, - praneša „The Mirror“. Po trumpos pauzės jis pridūrė: „...arba Jackie“.

Po rungtynių J. Grealishas padovanojo Williamui savo marškinėlius – tai dovana, kuri tobulai tiktų karališkajam vaikų kambariui!

Trečiasis Williamo ir Kate vaikas šį pasaulį turi išvysti šį mėnesį.

Ligoninėje, kur Kate turi gimdyti, jau vyksta pasiruošimo darbai.

Didžiosios Britanijos lažybų bendrovėse jau statomi pinigai už karališkojo kūdikio vardą. Jei gims berniukas, lošėjai mano, kad jam bus duotas Alberto arba Arthuro vardas: jų šansai vertinami santykiu 12:1, nurodo „Ladbrokes“.

Taip pat tikėtina, kad berniukas gali būti pavadintas Philipu – Williamo senelio, princo Philipo garbei. Šio vardo šansai – 16:1.

Jei gims mergaitė, labiausiai tikėtina, kad ji bus pavadinta Alice arba Mary: šių vardų tikimybė siekia 5:1.

Rūmų pareigūnai neatskleidžia, kada tiksliai Kate turėtų gimdyti – jie skelbia tik tiek, kad tai turėtų įvykti šį mėnesį. Tačiau žiniasklaida praneša, kad gimdymo data numatyta balandžio 23-ąją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)