33-ejų metų televizijos laidų vedėja ir garsiosios socialinių tinklų ikonos Kim Kardashian sesuo mažylės susilaukė 4 valandą ryto vietos laiku. Vardo mažylei ji kol kas nesuteikė.

Neseniai šou pasaulį apskriejo paparacų darytos nuotraukos, kuriose - garsenybės mylimojo Tristano Thompsono automobilis. Taip žiniasklaidai pavyko sužinoti, kurioje ligoninėje pagimdė Khloe. Kartu su ja buvo ir seserys Kourtney bei Kim ir motina. Mažylės susilaukusią draugę aplankė ir Malika.

We are ready whenever you are little mama 🦋

Публикация от Khloé (@khloekardashian) 9 Апр 2018 в 6:24 PDT

Mėnesio pabaigoje mažylės turėjusi susilaukti K. Kardashian, šaltinių teigimu, itin išgyveno sužinojusi apie mylimo vyro neištikimybę. Manoma, kad tai galėjo paankstinti gimdymą. TMZ.com paskelbė stebėjimo kamerų vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip jis leidžia laiką su kitomis moterimis.

Tuomet K. Kardashian jau tris mėnesius buvo nėščia. Kiek vėliau žinomas vyras taip pat buvo pastebėtas nepažįstamų moterų draugijoje. Tačiau pora šios situacijos nekomentavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)