Moteris, kurios slapyvardis socialiniame tinkle „Instagram“ yra „@ms.stephaniee_“, tikina, kad yra viename vaizdo įraše matomas asmuo, su kuriuo šeštadienio vakarą T. Thompsonas užėjo į Manhatano restoraną „Four Seasons“.

Per „Instagram Story“ programėlę ji paviešino savo pasakojimą, galimai T. Thompsono žinutes ir vaizdo įrašą, kuriame pora užsiima seksu. Ji tvirtina, kad ši pora – tai ji ir Tristanas. Trumpame vaizdo įraše nei moters, nei vyro veido nesimato, rašo tmz.com.

Vienoje iš tariamų T. Thompsono žinučių rašoma: „Jei aš būčiau ten, sugriebčiau tave, kol mėgintum nuo manęs pabėgti, patraukčiau tave už plaukų ir tave pabučiuočiau, o tuomet nuplėščiau tavo drabužius, pasiguldyčiau tave, kol laižyčiau tavo p***, ir ištarčiau „Atleisk“.

Neseniai žiniasklaidos portaluose pasirodė stebėjimo kamerų vaizdo įrašas, kaip praėjusių metų spalį (tuomet K. Kardashian jau buvo tris mėnesius nėščia) T. Thompsonas vienoje Vašingtono kaljanų kavinėje taip pat buvo pastebėtas liečiantis ir glamonėjantis dvi moteris, o vėliau plukdantis jas motorine valtimi.

Vėliau pasirodė pranešimų, jog moteris, kuri su T. Thompsonu leido drauge laiką Niujorke yra modelis Lani Blair.

Kol kas nėra aišku, ar minėtoji panelė Stephanie išvis yra kada nors susitikusi su krepšininku, ar tik bando pasinaudojusi situacija išgarsėti.

Šią savaitę krepšininkas su Khloe Kardashian susilaukė dukrytės. Net ir po to, kai buvo neištikimas besilaukiančiai mylimajai, jis dalyvavo gimdyme. Kaip toliau klostysis poros santykiai, kol kas nei viena pusė nekalba.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)