Kaip skelbiama portale People.com, gegužės 19 d. planuojamose vestuvių iškilmėse veikiausiai nedalyvaus ankstesnis Jungtinių Valstijų prezidentas Barackas Obama bei jo sutuoktinė, buvusi pirmoji šalies ponia Michelle Obama.

Nors princo Harry ir M. Markle santykius su B. Obama ir jo žmona tikrai galima pavadinti bičiuliškais (apie tai byloja ne vienas bendras jų kadras), į svečių sąrašą buvo nutarta įtraukti tik tuos asmenis, su kuriais būsimus sutuoktinius sieja ne vienus metus trunkanti draugystė.
Nors Barackas ir Michelle Obamos vestuvėse nedalyvaus, princas Harry ir būsima jo žmona planuoja artimiausioje ateityje pasisvečiuoti pas buvusio Jungtinių Valstijų lyderio šeimą.

„Abi poros su nekantrumu laukia būsimo susitikimo“, – pridūrė apie karališkosios šeimos reikalus informuojantis šaltinis.

Princą Harry su Michelle Obamą ypač suartino bendras darbas rūpinantis veteranais, o Barackas Obama parėmė pernai rugsėjį Toronte vykusį Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos atstovo inicijuotą renginį „Invictus Games“ – nenugalimųjų žaidynes.

Sprendimas nekviesti į vestuves aukštus politinius postus užimančių asmenų reiškia, kad jose neteks išvysti nei dabartinio Jungtinių Valstijų prezidento Donaldo Trumpo, nei Didžiosios Britanijos politikų.

„Kviečiami tik tie asmenys, su kuriais pora arba kuris nors vienas iš būsimų sutuoktinių ganėtinai ilgą laiką palaikė tiesioginius santykius“, – paaiškino Kensingtono rūmų atstovas.

Taigi, princas Harry – šiuo metu (kol gims trečias princo Williamo ir Kembridžo kunigaikštienės Kate Middleton vaikas) penktas asmuo eilėje į Didžiosios Britanijos monarcho sostą – nutarė pasielgti kitaip nei vyresnysis jo brolis. Galima priminti, kad 2011 metais vykusiose pastarojo vestuvėse politiniai lyderiai dalyvavo. Visi į vestuves pakviesti kitų karališkųjų šeimų atstovai yra asmenys, su kuriais princas Harry palaiko artimus santykius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)