Duodama interviu popscenos ir kino juostų žvaigždė, ne kartą per tris pastaruosius dešimtmečius tituluota kaip seksualiausio pasaulyje užpakaliuko savininkė, buvo apsimovusi džinsais ir vilkėjo platų karamelės spalvos džemperį, rašo „Daily Mail".

„Dėkui, užpakaliukui sekasi kuo puikiausiai, – su šypsena išarė ji reaguodama į pikantišką reporterės klausimą. – Tai tarsi atskiras objektas. Galvoju apie jį kaip apie kažką su manimi nesusijusio. Ko gero, labiausiai sėkmę šioje srityje lėmė tai, kad didžiąją dalį savo, kaip suaugusio asmens, gyvenimo praleidau šokdama su įspūdingais aukštakulniais."

„Jei tektų be jokių išsisukinėjimų apibūdinti savo darbą, sakyčiau, kad esu triukus su aukštakulniais atlikinėjanti moteris. Aukštakulniai labai kenkia nugarai, tačiau tai puiki priemonė šlaunims ir sėdmenims gražinti", – aiškino dainininkė.

„Yra ir dar viena paslaptis – nepriekaištingas apšvietimas. Jums nėra tekę matyti mano užpakaliuko net minimaliai prastame apšvietime. Kai tenka filmuotis ir fotografuotis, visada stengiuosi susidraugauti su apšvietėju. Geras apšvietimas gali iš esmės viską pakeisti", – atviravo K. Minogue.

Po pirmųjų klausimų K. Minogue visiškai atsipalaiduoja ir ima elgtis labai natūraliai – juokauja, flirtuoja, nesistengia būti paslaptinga, nors per daug taip pat neatskleidžia – ji puikiai geba išvengti bet kokio kraštutinumo.

Ne vieną dešimtį kartų įvairiuose pasaulio miestuose ir įvairiais karjeros tarpsniais per 28 pastaruosius metus australų dainininkę kalbinusi reporterė tikina, kad pokalbio taisyklės niekada nesikeičia: per griežtai apribotą laiką – 20 minučių – yra atsakoma į užduodamus klausimus ir niekada nekalbama apie asmeninį gyvenimą.

Su gebėjimu neišsiplėsti susijusi viena iš žaviausių K. Minogue savybių – su ja visada norisi susitikti. Štai kodėl ši Australijos muilo operose karjerą pradėjusi moteris taip sklandžiai įsiliejo į Didžiosios Britanijos populiariosios kultūros pasaulį ir jos talentu žavisi tokios iškilios asmenybės kaip princas Charlesas (pakvietęs ją atlikti kūrinį per Šv. Jokūbo rūmuose vykusias deimantinio jubiliejaus iškilmes), Madonna, Graysonas Perry ir Nickas Cave'as.

Per pastarąjį interviu K. Minogue pademonstravo kaip niekad didelį dosnumą – ne tik skyrė reporterei visą pusvalandį, bet ir buvo atviresnė bei nuoširdesnė nei paprastai.

Prodiuseris Pete'as Watermanas, padėjęs K. Minogue karjeros pradžioje 1987-aisiais ir pasiūlęs atlikti naują, ypač sėkmingą dainos „The Loco-Motion" versiją, patekusią į populiariausiųjų penketukus Didžiojoje Britanijoje, Jungtinėse Valstijose ir įvairiose Europos šalyse, visiškai neseniai pasakė: „Visi kada nors mano sutikti žmonės paprastai klausinėja apie vienintelę moterį –K. Minogue. Daugeliui vyrų jį tapo nevaldomos aistros objektu. Tokia jį yra ligi šios, nes atrodo tiesiog pritrenkiamai."

Prodiuseris tikina, kad nuo pat susipažinimo akimirkos suprato, jog ta aštuoniolikametė australė privalo sulaukti įvertinimo už savo sugebėjimus.

Interviu, kurio ištraukos skelbiamos „Daily Mail", vyko „Blakes" viešbutyje. Kaip tik čia reporterė pirmą kartą susitiko su K. Minogue 1987-aisiais. Tuo metu pastaroji tebuvo devyniolikametė serialo „Neighbours" žvaigždė, turėjus pretenzijų į dainininkės karjerą.

Per tąsyk vykusį pokalbį K. Minogue sakė: „Būčiau nepaprastai laiminga, jei pavyktų sudainuoti dainą, kuri taptų hitu Jungtinėje Karalystėje. Būtų nuostabu bent kartkartėmis čia apsilankyti, nors laiko juostų skirtumas ir pateikia šiokių tokių iššūkių."

Dabar ji jau 20 metų gyvena Londone ir yra supama milijoninėmis sumomis vertinamos prabangos.

K. Minogue gyvenimą galima pavadinti išties permainingu. Ji buvo garbinama kaip viena ryškiausių žvaigždžių, tačiau paskutinio praeito amžiaus dešimtmečio viduryje jos karjera, atrodė, byra į šipulius. Neramumų nestigo ir asmeninių santykių srityje. Labiausiai aptarinėjamais romanais, ko gero, buvo romantiški santykiai su kita „Neighbours" žvaigžde Jasonu Donovanu ir skandalingu elgesiu garsėjusiu INXS vokalistu Michaelu Hutchence'u.

Negalima nepaminėti ir vieno itin skaudaus K. Minogue tekusio smūgio – 2005 metais diagnozuoto krūties vėžio.

Tai, ką teko ištverti, nuo visuomenės dainininkė pasistengė nuslėpti: nekalbėjo nei atsigavusi po chemoterapijos, neatvirauja ir dabar.

Dabar, praėjus šitiek metų nuo pirmojo interviu, K. Minogue, žinoma, atrodo gerokai pasikeitusi.

Ji sutiko pasikalbėti apie savo grįžimą prie aktorystės ir debiutą Holivudo veiksmo trileryje „San Andreas".

„Man buvo patikėtas visiškai nereikšmingas vaidmuo, tačiau jaučiausi laiminga galėdama prisidėti prie filmo kūrimo, ypač todėl, kad filmavimas vyko Australijoje", – kartą sakė K. Minogue.

Reporterė pasiteiravo ir apie ilgai lauktą, birželio 21 d. įvyksiantį koncertą Haid Parke kartu su Grace Jones ir Nile'u Rodgersu.

Informacijos apie K. Minogue tarsi nestinga. Daugelis galėjo stebėti, kaip ji keičiasi, kaip iš kuklios mergaičiukės virsta sekso dievaite, gėjų ikona ir vėžį įveikusia narsuole.

K. Minogue yra apdovanota Britanijos imperijos ordinu, ji yra namų Londone, Australijoje, Ispanijoje ir Prancūzijoje savininkė. Asmeninis jos turtas vertinamas daugiau nei 50 mln. svarų sterlingų (57,1 mln. eurų). Jos karjera paženklinta įspūdingais koncertiniais turais, dalyvavimu reikšmingose kampanijose, savo vardo kvepalų pristatymais, knygų vaikams rašymu ir kt.

K. Minogue niekada nėra patekusi į reabilitacijos įstaigą. Nerastumėte kadrų, kuriuose ji būtų užfiksuota padauginus alkoholio.

Vis dėlto kai kurios K. Minogue gyvenimo detalės niekada neviešinamos – tuo ji pati sąmoningai pasirūpino.

Nuo pat karjeros pradžios K. Minogue suprato, kad turi kruopščiai formuoti viešąjį savo įvaizdį ir saikingai dalytis informacija apie asmeninį gyvenimą.

Dainininkei ypač patinka Los Andželas, nes ten, kaip pati sako, niekas jos nepažįsta. Ji noriai lanko Australijoje gyvenančius tėvus, brolį, seserį ir kitus giminaičius.

K. Minogue visada pavyksta nenukrypti nuo pasirinkto braižo. Ji gali atrodyti seksualiai, bet jokiu būdu ne vulgariai, kaip kad kai kurios šiandienos popscenos žvaigždės, pavyzdžiui, Rihanna, Miley Cyrus ir net Beyonce.

„Žinau savo ribas ir stengiuosi jų neperžengti, – sakė ji. – Man nekyla problemų dėl to, kad kitos moterys tarsi praplečia bet kokias ribas – kažkas juk turi tuo užsiimti. Aš tiesiog manau, kad daugiau seksualumo pavyksta išspinduliuoti tada, kai šį tą nuslepi."

Reikia pasakyti, kad artimųjų aplinkoje K. Minogue atrodo visiškai paprastai. Eilinę dieną išeidama iš namų ji niekada nesirengia to, kuo vilki būdama scenoje, tad gatvėje jos tikrai nepavyks išvysti mūvint aptemptų šortų.

Tačiau scenoje dainininkė visiškai persimaino – transformuojasi į seksualumu švytinčią divą.

„Tiesą sakant, kai kurie mano poelgiai mane pačią šokiruoja. Tačiau kai įjungiamos kameros ir pradedamas filmavimas, aš tarsi pradedu gyventi visiškai kitu ritmu", – prisipažino K. Minogue.

„Negaliu patikėti, kad išdarinėjau tai, kas nufilmuota dainos „Sexercise" vaizdo klipe. Visgi labiausiai mane glumina reklaminis „Agent Provocateur" filmukas, kuriame teko tarsi jodyti mustangą. Tačiau kameros veikė, o aš dirbau. Toks ir yra mano pasiteisinimas", – sakė K. Minogue.

Dainininkės paminėta reklama buvo skirta kino teatrams. Rodyti ją per televizija buvo uždrausta.

K. Minogue prisipažįsta kartkartėmis leidžianti sau išlenkti keletą kokteilių ar riebiai nusikeikti. Tačiau taip elgiasi tik su ypač artimais žmonėmis, kaip antai australų rašytoja Kathy Lette arba sesuo Dannii.

Kalbant apie šią žavią asmenybę neįmanoma nepaminėti, kad ji moka prancūzų ir ispanų kalbas, yra įsigijusi žymaus Australijos menininko Charleso Blackmano tapybos darbą ir Francis'o Bacono litografiją. Ji dievina aktorę ir visuomenės aktyvistę Jane Fondą ir namuose yra pasikabinusi jos portretą.

„Tiesiog ją dievinu. Man imponuoja jos nuoširdumas, humoro jausmas, išvaizda ir tai, kaip ji vengia būti priskirta kokiai nors kategorijai. Ta moteris – stipri asmenybė. Jos veidą visada puošia šypsena", – žarstė pagyras dainininkė.

K. Minogue žaidžia golfą, yra puiki kulinarė, o ištaikiusi laisvadienį retai išeina iš namų.

„Kai dirbu, savęs visiškai negailiu, niekada nesustoju. Bet kai ilsiuosi, stengiuosi absoliučiai nieko neveikti. Daugiausia laiko, ko gero, praleidžiu viešbučiuose, bet kai grįžtu namo, tiesiog sėdžiu lovoje ir žvelgiu į aplink esančius daiktus. Mane galima iškrapštyti iš namų, bet reikia pasistengti. Kai užtrenkiu duris, iš karto persimainau. Ko gero, mano draugai mane laiko neprasta pokštininke, bet, tiesą sakant, aš ir pati nežiūriu į save pernelyg rimtai", – atviravo K. Minogue.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)