Tada Melania nesutiko duoti savo telefono, bet paėmė D. Trumpo telefoną, vėliau jam paskambino ir jie pradėjo susitikinėti.

Dabar paaiškėjo, kad vienas skyrybas pora jau buvo išgyvenusi: vieną kartą Melania Trump buvo palikusi tuometinį vaikiną Donaldą Trumpą, nes užėjusį pas jį į namus, susitiko su išeinančia jo buvusia mergina, rašoma naujoje knygoje.

Tai įvyko rieš išvykstant į Mar-a-Lago kurortą. Melania, ateidama pas D. Trumpą, prasilenkė su buvusia jo mergina, kolege modeliu Kara Young.

„Prieš tai jis susitikinėjo su Kara beveik dvejus metus. O ką padarė Melania? Paliko jį, – pasakojo R. Kessleris. – Ji pareiškė: „Man nerūpi jo milijardai, palieku jį.“

Tokia Melanios reakcija padarė įspūdį D. Trumpui ir jis ėmė stengtis ją susigrąžinti.

„Po savaitės ji grįžo, – pasakojo buvęs D. Trumpo liokajus Tony‘is Senecalas R. Kessleriui. – Kai ji man paskambino, jos lagaminai buvo lėktuve į Niujorką. Kai jie parkeliavo atgal ir ji grįžo, aš juokdamasis nunešiau lagaminus į vidų.“

Šiemet buvo rašyta, kad D. Trumpas galimai apgaudinėjo Melanią, net kai jie susituokė ir kai jie susilaukė sūnaus Barrono. Pasklido gandai, kad D. Trumpo teisininkas prieš prezidento rinkimus 2016 m. sumokėjo pornografijos industrijos aktorei Stormy Daniels 130 000 dolerių, kad ji nepasakotų apie jų romaną.

Greitai buvusi „Playboy“ žurnalo mergina Karen McDougal pareiškė, kad tarp jos ir D. Trumpo buvo romanas (2006–2007 m.) ir atskleidė jo detales. Ji net sutiko pasitikrinti melo detektoriumi, kuris parodė, jog S. Daniels nemeluoja,

Baltieji Rūmai neigia, kad D. Trumpas turėjo meilužių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)