"Labas, pasauli,

Turime kai ką, kuo norėtume pasidalinti.

Pirmiausia, jaučiamės keistai, kad tokiomis žiniomis turime pasidalinti su visais, tačiau tai padarinys tokio gyvenimo, kokį patys pasirinkome ir esame už tai dėkingi. Gyvename nuostabiu metu, tačiau kartais tiesa gali būti lengvai pakoreguota "alternatyviais faktais". Todėl norime pasidalinti tiesa. Žinokite, jei skaitote apie tai kažkur kitur, gali būti, jog tai išgalvota.

Mes jau senokai nusprendėme išsiskirti kaip pora. Ilgai mylėjome vienas kitą ir kartu nukeliavome nepaprastą kelią. Niekas nepasikeitė - mylime vienas kitą, tačiau meilė yra nuostabus nuotykis, kuris dabar veda mus skirtingais keliais. Nėra jokių paslapčių, sąmoningų įvykių, kurie būtų turėję įtakos sprendimui - tik du geriausi draugai, supratę, kad reikia erdvės ir pagalbos vienas kitam gyvenant kuo pilnatviškesnį gyvenimą.

Channingas Tatumas ir Jenna Dewan

Mes vis dar esame šeima ir visuomet būsime atsidavę tėvai dukrai Everly. Daugiau šios situacijos nekomentuosime ir iš anksto dėkojame, kad gerbiate mūsų šeimos privatumą. Siunčiame daug meilės, Chan ir Jenna".

Tokią žinutę pora pasiuntė gerbėjams ir jei tai būtų paviešinta keliomis dienomis anksčiau, dauguma tikrai būtų pagalvoję, jog tai balandžio pirmosios pokštas.

Aktoriai, kuriems šiuo metu yra po 37 metus, augina dukrą - jai gegužę sukaks penkeri.

Paskutinį kartą pora drauge matyta per "Kids’ Choice Awards" renginį, kur Ch. Tatumas reklamavo savo naujausią filmą.

Channingas ir Jenna susipažino filmavimo aikštelėje 2006 metais, kur drauge vaidino juostoje "Šokis hiphopo ritmu" ir netrukus, 2009-aisiais, susituokė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)