33 metų Aimee pasirodė tik keliose realybės šou serijose, tačiau net ir tais atvejais jos veidas visuomet būdavo slepiamas.

Taip ji tapo savotiškai „pamirštu“ Osbourne‘ų vaiku. Nors realybės šou buvo rodomas keturis sezonus, Aimee visą tą laiką visuomenės dėmesio vengė.

„Norėjau būti dainininkė ir jaučiau, kad, jeigu filmuosiuosi tame šou, man iš karto suteiks kokį nors vaidmenį“, – sakė Aimee.

Nuo realybės šou pabaigos praėjo 12 metų, ir kiekvienas šios šeimos narys yra pasukęs skirtingu keliu. Nors Ozzy, Kelly ir Jackas anksčiau yra pripažinę, kad turėjo priklausomybių, dabar visi šios šeimos nariai sėkmingai įveikę visas negandas.

„Tai buvo jų reikalai, su kuriais aš nenorėjau turėti nieko bendro, – sakė Aimee. – Man atrodė kvaila stebėti, kaip žmonės praranda kontrolę, pataikauja savo silpnybėms ir tampa tokie dramatiški, tai tikrai labai kvaila.“

Jauna moteris taip pat atskleidė, kad jos santykiai su broliu ir seserimi vis dar yra įtempti, nors ir mandagūs. „Nepasakyčiau, kad lengvai bendraujame, tačiau priimame vienas kitą. Ar mes kartu leidžiame laiką? Ne“, – sakė ji.

Aimee Osbourne


Vyriausia O. Osbourne‘o dukra dabar įrašinėja muziką slapyvardžiu ARO. Tai jos inicialai – Aimee Rachel Osbourne. Šiuo metu ji nėra pasirašiusi sutarties su jokia įrašų kompanija, tačiau jos įrašai „YouTube“ kanale peržiūrimi milijonus kartų.

Kelly Osbourne

Plaukų dažų tikrai nesibaidanti Kelly, išbandžiusi ir laidų vedėjos, dainininkės, dizainerės ir daugybę kitų veiklų, pastaruoju metu pusę galvos skutasi ir plaukus dažosi alyvine spalva. Praėjusių metų balandį ji pabandė save ir rašytojos amplua ir išleido knygą „There Is No F---ing Secret: Letters From a Badass B-tch“.

Jackas Osbourne‘as

Jackas augina tris vaikus. 2012 metais jam buvo diagnozuota daugybinė sklerozė. Pastaruoju metu jis kartu su tėvu filmuojasi antrame „History“ kanalo realybės šou „Ozzy and Jack“. Jo metu jie lanko svarbias istorines vietas iš savo susidaryto sąrašo.

Jackas Osbourne'as, Kelly Osbourne, Sharon Osbourne

Ozzy iš viso turi šešis vaikus

1971 metais O. Osbourne‘as susipažino su savo pirmąja žmona Thelma (mergautine pavarde Riley) viename naktiniame Birmingamo klube, kuriame dirbo. Tais pačiais metais jie susituokė ir netrukus susilaukė Jessicos ir Louiso.

Ozzy taip pat įsisūnijo žmonos sūnų Elliotą. Vėliau Ozzy savo pirmąją santuoka pavadino „siaubinga klaida“. Santuoką pražudė jo svaiginimasis narkotikais ir alkoholiu bei dažnos gastrolės su „Black Sabbath“.

Jo vaikai vėliau apgailestavo, kad jis nebuvo geras tėvas. 2011 metais sukurtame dokumentiniame filme „God Bless Ozzy Osbourne“, kurį prodiusavo jo sūnus Jackas, Ozzy pripažino, kad net negali prisiminti, kada gimė Louisas ir Jessica.

1982 metų liepos 4-ąją Ozzy vedė Sharon Arden. Beje, jis primygtinai norėjo vesti per JAV Nepriklausomybės dieną, kad visuomet atsimintų vestuvių datą. Pora susilaukė trijų vaikų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)