Kaip rašo People.com, „The Sunday Times“ savaitgalį išspausdino ištrauką iš naujosios knygos, pavadintos „Meghan, Holivudo princesė“, kurioje atskleidžiamos detalės iš M. Markle praeities.

Jau nebe paslaptis, jog M. Markle 2011 metais ištekėjo už Holivudo prodiuserio Trevoro Engelsono, tuomet ji buvo dar nieko savo profesinėje srityje nepasiekusi pradedanti aktorė.

Knygoje rašoma, jog jiedu susipažino pakelės bare. Ji buvo tik ką gavusi mažytį nereikšmingą vaidmenį situacijų komedijoje „Deal or No Deal“.

Vėliau, kai jauna moteris gavo vaidmenį ją išgarsinusiame seriale „Kostiumuotieji“ (The Suits), filmavimai vyko Niujorke, vėliau Kanadoje, tad jai teko daug laiko praleisti toli nuo tuometinio sužadėtinio.

Meghan Markle

Tačiau rašoma, jog pora sutarė, kad „auka bus verta pastangų“, o kai M. Markle pasirašė antrojo serialo sezono kontraktą, iki vestuvių su T. Engelsonu tebuvo likęs mėnuo. Tai reiškė, kad pora ir toliau turės daug laiko praleisti atskirai.

2011 metais vestuvės vis tik įvyko, o šaltiniai šventę apibūdino kaip itin jausmingą. Knygoje rašoma, kad jaunavedžiai patys parašė ceremonijos įžadus.

Neseniai buvo paviešintos ir vestuvių akimirkos:

Iškart po šventės M. Markle vėl išskrido filmuotis į Kanadą. Ištraukoje, kurią išspausdino „The Sunday Times“ teigiama, jog santuoka klibėti pradėjo neilgai trukus po vestuvių.

2013-ųjų vasarą aktorė pranešė apie skyrybas, tad santuoka tetruko porą metų. Skyrybų procesas baigėsi dar po metų. Knygoje teigiama, jog M. Markle noras skirtis jos vyrui buvo lyg žaibas iš giedro dangaus.

„Trevoras labai ją brangino, o vėliau pajautė, kad tapo akmenuku jos batelyje“, – taip knygoje jųdviejų santykių baigtį apibūdina šeimos bičiulis.

Ištraukoje rašoma, kad užuot pati grąžinusi sužadėtuvių ir vestuvių žiedus, ji nesivargino: juos iš Toronto į Los Andželą išsiuntė paštu.

Anksčiau Anglijoje būtų buvę draudžiama vesti asmenį, kuris jau yra išsiskyręs, tačiau 2002 metais Bažnyčia pripažino, kad žmonės daro klaidų ir leido karališkiesiems asmenims sudaryti sąjungą bažnyčioje, net jei ir jo ar jos antroji pusė jau buvo susituokusi. Taip Anglija bando įrodyti, jog moka prisitaikyti prie naujovių ir nebėra tokia kategoriška.

Ir nors karalienė Elžbieta II bei princas Philipas lapkritį minės santuokos 70-metį, trys iš jų keturių atžalų yra išsiskyrę (išskyrus princą Edwardą).

2005 metais, kai princas Charlesas vedė savo dabartinę žmoną Camillą (ši taip pat prieš tai buvo ištekėjusi, o vėliau išsiskyrė), jų santuoka buvo registruota tik civilinės ceremonijos, o ne bažnytinės, metu.

Karališkoji šeima nutarė, kad po tragiškos princesės Dianos mirties, princui Charlesui tuoktis bažnyčioje tuo metu būtų buvę per daug kontraversiška.

M. Markle anksčiau ir dabar - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)