Užsienio žiniasklaida juokauja, kad nežinantys jos tikrojo amžiaus lengvai galėtų ją įvardyti kaip trisdešimtmetę.

Dėl lieknų linijų modelis dažnai pavadinama „The Body“ (liet. „Kūnas“). Kokia jos neblėstančios jaunystės paslaptis? „Gera mityba ir šarmas“, – sako Elle.

„Pats svarbiausias dalykas – gera savijauta. Pastebėjau, jog jei gerai maitinuosi, mano kūnas atsidėkoja tą parodydamas ir išorėje“, – leidiniui „The Game Changers“ yra kalbėjusi Elle.

Moteris kasdien geria karštą vandenį su citrina, taip pat užsiima joga, važinėjasi dviračiu ar maudosi jūroje. Net kur nors išvykdama ji į lagaminą būtinai sutalpina sportinius batelius, su kurais vėliau arba ilgai vaikštosi, arba bėgioja.

„Aš tiesiog klausausi savo kūno. Kasdien po valandą treniruojuosi, man tai tiesiog teikia malonumą“, – sako modelis.

Tačiau tik geros nuotaikos bei sporto nepakanka. Elle laikosi itin griežtos mitybos. Elle nevartoja žalios mėsos, dažnai renkasi žalias daržoves, šviežią žuvį.

„Daržovės teikia skirtingą naudą, tad kasdien stengiuosi maitintis įvairiai. Pavyzdžiui lapiniai kopūstai yra geležies ir kalcio šaltinis, o brokoliai, daigai, kopūstai ir špinatai turi daug vitamino C“, – vardija Elle.

Beje, ji laikosi ir itin modelių mėgstamos mitybos proporcijos 80:20. 80 procentų laiko ji maitinasi itin sveikai ir griežtai, tačiau 20 proc. laiko ji leidžia sau nusižengti taisyklėms. Tiesa, jos nusižengimai nėra itin nuodėmingi – desertui ji renkasi arba juodojo šokolado plytelę, arba veganiškų ledų porciją.

Elle Macpherson nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)