Šaltiniai naująjį Angelinos mylimąjį apibūdino kaip simpatišką ir gerokai vyresnį. Taip pat, šaltinių teigimu, vyras nėra labai pasiturintis ar garsus.

Pastaruoju metu A. Jolie daugiausia laiko praleidžia Los Andžele, tad spėjama, jog ir naujoji jos simpatija gyvena būtent ten.

A. Jolie po skyrybų su Bradu Pittu gyvena kartu su šešiais savo vaikais. Vyriausiam šiuo metu 16, jauniausiems dvyniams – devyneri.

Tiesa, šaltinių teigimu, Angelinos santykiai nėra rimti. Esą jie kartu „tik dėl to, kad būtų, su kuo praleisti laiką“. Beje, draugai šiuos santykius vertina teigiamai, nes Angelina po skyrybų su Bradu buvo panirusi į juodąjį laikotarpį, kuris, panašu, sklaidosi.

Bradas taip pat nesnaudžia ir jau kuria santykius su kita moterimi, tad tikėtina, jog pora nesieks susitaikyti. „Žmonės kalba, kad jie galėtų taikytis, tačiau to niekada nebus“, – užsienio žiniasklaidai sakė šaltinis.

Bradas Pittas ir Angelina Jolie su vaikais:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)