„Instagram“ karalienė Kim lankėsi Vašingtone, kur dalyvavo Eitynėse už mūsų gyvybę – protesto akcijoje prieš šaudynes Amerikoje. Tačiau prieš tai ji panorėjo atlikti vieną dalyką ir tai, žinoma, turėjo būti puiki nuotrauka „Instagram“.

Mums atrodo, kad Kim, vilkėdama savo firminius dviratininkės šortus ir trumpus marškinėlius, šioje paparacių nuotraukoje kaip visada atrodo puikiai. Tačiau akivaizdu, kad ji nebuvo tuo tikra, nes, paskelbdama šią nuotrauką savo „Instagram“ paskyroje, ji koregavo fotografiją specialiomis programomis ir padarė gana didelę fotošopo klaidą.

Ar galite ją pastebėti?

Mes jus pagirsime, jei pastebėjote pavojingai išlinkusį šaligatvį. Tačiau didžiausių pagyrų nusipelnytumėte tuomet, jei pastebėtume, kad fone esantis automobilis buvo suspaustas į poros centimetrų plotį.

Gerbėjai netrukus užtvindė jos nuotrauką komentarais, kad „ji akivaizdžiai yra redaguota“ ir „kad fone matyti siaura mašina“. Tačiau Kim, užuot pašalinusi šią nuotrauką, tiesiog išjungė komentavimo funkciją.

‪Let’s March! @AMarch4OurLives @EveryTown (Wear Orange) 📸 BACKGRID

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Mar 24, 2018 at 7:15am PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)