Beje, moteris taip pat tvirtino, jog kai 2011-aisiais sutiko papasakoti šią istoriją, vienoje Las Vegaso automobilių aikštelėje, sulaukė grasinimų iš nepažįstamo asmens, rašo TMZ.com.

S. Daniels teigimu, D. Trumpą jį įaudrino pliaukštelėdama jam žurnalu, vėliau pora mylėjosi.

Stormy Daniels

Moteris, kuri anksčiau buvo „Playboy“ modelis, sako su būsimu prezidentu susipažinusi 2006 metais, jo viešbutyje, kuomet vakarieniavo.

S. Daniels prisiminė, kaip pliaukštelėjimas žurnalu tebuvo pašmaikštavimas, tačiau tai padėjo jiems artimiau susipažinti. Be to, jis buvo žadėjęs S. Daniels, kad priims ją į savo kuriamą realybės šou.

Vėliau pora, pasak jos, mylėjosi be jokių apsaugos priemonių.

Interviu metu S. Daniels pabrėžė, kad ji tikrai nesijaučia auka ir kad jos istorija tikrai nėra #MeToo variantas.

Be to, S. Daniels atskleidė ir kitą dabartinį JAV prezidentą kompromituojančią detalę – ji nuo jo nuvalė kūdikio pudrą (tuo metu Melania Trump buvo ką tik pagimdžiusi jųdviejų sūnų Barroną), o D. Trumpas pasakė, kad nėra ko nerimauti dėl žmonos – jiedu apsistoję skirtinguose kambariuose.

S. Daniels siekia būti atleista nuo tylėjimo susitarimo, kurį ji pasirašė prieš 2016 metų prezidento rinkimus ir už kurį gavo 130 tūkst. dolerių (apie 105 tūkst. eurų). Kilo įtarimų, kad ši išmoka yra neteisėtas indėlis į D. Trumpo kampaniją. A. Cooperiui paklausus, ar ji turėjo lytinių santykių su D. Trumpu, S. Daniels atsakė: „Taip.“

D. Trumpas jai nebuvęs patrauklus, ji nenorėjusi sekso su juo. Tačiau ji sakė: „Nepasakiau „Ne“. Nesu auka.“ Moteris teigė vėliau palaikiusi ryšį su D. Trumpu.

Tuo metu D. Trumpas neprašęs jos nepasakoti apie meilės nuotykį, bet padėtis pasikeitė jai 2011 metais sutikus už 15 tūkst. dolerių (12 tūkst. eurų) papasakoti savo istoriją vienam žurnalui, sakė S. Daniels.

„Buvau automobilių stovėjimo aikštelėje, su savo maža dukra ėjau į kūno rengybos treniruotę ... Žinote, sauskelnių krepšys, reikia iškraustyti visą mantą, – sakė ji. – Ir prie manęs prieina vyras, ir sako man: „Palik Trumpą ramybėje. Pamiršk tą istoriją.“

Tada jis pasilenkė ir pasižiūrėjo į mano dukterį, ir pasakė: „Kokia graži maža mergytė. Būtų gaila, jei kas nors nutiktų jos mamai.“

Pasak S. Daniels, po tokių žodžių ji pradėjo drebėti iš baimės ir net bijojo, kad gali iš rankų išmesti dukrelę. A. Cooperis paklausė: „Ar supratote tai kaip tiesioginį grasinimą?“ „Absoliučiai“, – atsakė S. Daniels. Ji taip pat papasakojo, kad ir dėl baimės pasirašė tylos susitarimą likus 11 dienų iki 2016 metų rinkimų, kuriuos laimėjo D. Trumpas.

„Istorija vėl kilo į viešumą. Rūpinausi savo šeima ir jos saugumu“, – sakė ji.

„Sakau tiesą“

Paklausta, kodėl dabar nori viską papasakoti, S. Daniels atsakė, kad nelaiko savęs auka ar judėjimo „Me Too“ dalimi, bet paprasčiausiai nori viską išsiaiškinti.

„Man nepatinka, kai mane nori vaizduoti kaip melagę“, – tvirtino ji. Į klausimą, ką pasakytų D. Trumpui, jei jis žiūrėtų jos interviu, ji atsakė: „Jis žino, kad aš sakau tiesą.“

Baltieji rūmai neigė bet kokius lytinius santykius tarp D. Trumpo ir S. Daniels. S. Daniels, kurios tikrasis vardas yra Stephanie Clifford, nekalbėjo apie įrodymus, nors prieš interviu jos advokatas Michaelas Avenatti apie juos užsiminė.

Socialiniame tinkle „Twitter“ jis paskelbė kompiuterio diskelio nuotrauką ir parašė: „Jei „vaizdas yra vertas tūkstančio žodžių“, kiek žodžių verta tai????? #60minutes #pleasedenyit“ („prašom tai paneigti“).“

M. Avenatti šį mėnesį S. Daniels vardu iškėlė ieškinį, kuriuo siekiama panaikinti konfidencialumo susitarimą, pagal kurį moteriai pinigus sumokėjo D. Trumpo asmeninis teisininkas Michaelas Cohenas. M. Cohenas prieš S. Daniels interviu CBS teismui pateiktuose dokumentuose tvirtino, kad už susitarimo pažeidimus S. Daniels turi sumokėti mažiausiai 20 mln. dolerių (16,2 mln. eurų) – po milijoną dolerių už kiekvieną pažeidimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)