Visą savo nėštumą Kylie itin slėpėsi nuo visuomenės, tačiau susilaukusi dukters Stormi ji vėl ėmė aktyviai naudotis socialiniais tinklais.

Realybės šou žvaigždutė socialiniame tinkle „Instagram“ neseniai pasigyrė savo puikia figūra ir atskleidė, kad, kaip ir jos vyresnės seserys, segi specialų korsetą. Reklamuodama „Waist Gain Society“ korsetą Kylie paragino savo gerbėjas išbandyti tokius korsetus, kurie laiko neseniai pagimdžiusių moterų liemenį vietoje, ir esą taip padeda atsigauti po gimdymo.

Juos taip pat mėgsta segėti merginos, norinčios lieknesnio liemens. Tokius korsetus segėjo ir Kylie vyresnės seserys Kim, Kourtney ir Khloe. Kim jį naudojo 2014 metais po dukters North gimimo ir gyrėsi, kad plieno „kauliukais“ sutvirtintą korsetą segėjo „kelias valandas“ per dieną.

Po trečiojo vaiko – sūnaus Reign – gimimo korsetą išbandė ir Kourtney. Jį, nors ir dar negimdžiusi, segėjo ir Khloe ir gyrėsi socialiniuose tinkluose. „Su šiuo korsetu tikrai jaučiuosi kaip superherojus!“ – tuomet sakė ji.

Kylie Jenner nuotraukose:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)