„Celine vargina būklė, žinoma atviro klausomojo vamzdžio pavadinimu. Dėl šio sutrikimo pablogėja klausa, todėl tampa labai sudėtinga dainuoti. – teigiama įraše. – Ją ši būklė vargina pastarųjų 12-18 mėnesių laikotarpį, tačiau problema sėkmingai spręsta naudojant įvairius lašinamuosius vaisus. Vis tik pastarąsias dvi savaites toks gydymas tapo nebeveiksmingas, todėl jai teks atlikti minimaliai invazinę chirurginę procedūrą šiai problemai išspręsti.“

„Sėkmė man pastaruoju metu nebesišypso. Taip laukiau šių pasirodymų, tačiau nutiko štai toks dalykas, negaliu patikėti! Atsiprašau visų, planavusių vykti į Las Vegasą, kur būtų stebėję mano pasirodymą. Žinau, kad tai labai liūdina, todėl labai atsiprašau.“ – rašo atlikėja.

Planuojama, kad C. Dion pasirodymai bus atnaujinti gegužės 22 d., rašo „People”.

Šių metų sausio mėn. dainininkės pasirodymai jau buvo atšaukti dėl sveikatos būklės. Tada ji feisbuke gerbėjų atsiprašė patikindama, kad privalo laikytis gydytojo nurodymų.

„Nežinau, ką pasakyti, taigi tik galiu patikinti, kad labai atsiprašau, kad teko atšaukti šio vakaro ir du praėjusios savaitės pasirodymus, - teigė ji. – Pasirodymo atšaukimas – sunkiausias dalykas, ypač žinant, kad daugybė žmonių taip toli važiuoja, kad pamatytų mane Las Vegase. Priimti tokį sprendimą nebuvo lengva. Kai nesijaučiu gerai, visada mėginu tai įveikti, darau viską, ką tik galiu, kad pasirodymas vis tik įvyktų. Iš tiesų įdėjau labai daug pastangų, kad užbaigčiau vakar vakaro pasirodymą, tai mane išsunkė. Mano gydytojas rekomendavo jokiais būdais šį vakarą ant scenos nelipti. Žinau, kad tai liūdina jus, žmones, palaikančius mane labiausiai, ir tai mane labai skaudina. Tikiuosi, kad man atleisite. Jūsų Celine.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)