Nors ji aktyviai rūpinasi psichinės sveikatos kampanija ir su princu Williamu keliauja po visą pasaulį, ji taip pat yra rūpestinga princo George`o ir princesės Charlotte motina.

„Kiekvieną kartą, kai pamatome Kate viešumoje su vaikais, būna akivaizdu, kad jie visada yra jos prioritetas“, – sakė kūno kalbos žinovė Patti Wood, parašiusi knygą „SNAP: Making the Most of First Impressions, Body Language, and Charisma“ („Kaip išnaudoti pirmąjį įspūdį, kūno kalbą ir charizmą“).

Jos akys visada yra prikaustytos prie vaikų. „Užuot žiūrėjusi į kameras ar žurnalistus, Kate savo vaikams parodo, kad šis momentas pirmiausia priklauso jų šeimai, – teigė P. Wood. – Tai yra būdas kurti ypatingus prisiminimus, nepaisant aplinkybių ir pompastikos“.

Kate Middleton

Kate taip pat neleidžia, kad vieša erdvė varžytų jos žaismingą natūrą. Juk ji, pagaliau, yra linksma mama. „Kate ir Williamą labai dažnai pastebėsite su praviromis burnomis ir plačiomis šypsenomis. Šios užkrečiamos šypsenos liudija spontanišką džiaugsmą“, – pažymi kūno kalbos žinovė.

Kad geriau matytų savo vaikus, Kate dažnai pasilenkia ar pritupia iki jų lygio. Ji viliasi (ar bent jau mes taip manome), kad taip geriau pagaus momentus, kuomet jos vaikai yra laimingi. Šis veiksmas taip pat suteikia geresnę galimybę pastebėti, kada vaikai yra sunerimę, sutrikę ar tiesiog pavargę.

„Ji nuolat „skenuoja“ savo vaikus, kad įsitikintų, jog jiems viskas gerai“, – teigė kita kūno kalbos ekspertė Blanca Cobb, išleidusi knygą „Methods of the Masters“ („Meistrų metodai“). „Galima sakyti, kad ji tikrina jų emocinę temperatūrą, kad įsitikintų, jog jie jaučiasi gerai“, – sakė ji.

Kate dažnai laiko ant rankų vieną iš vaikų. „Krenta į akis, kad Kate rankos paprastai būna gana laisvai apsivijusios aplink vaiko kojas“, – pastebi P. Wood. Toks laisvas glėbys rodo, kad ji pasitiki savo vaiku ir suteikia jam erdvės tyrinėti aplinką.

Karališkoji šeima

Tikrai, mes matėme visko: kaip ji guodžia, šoka, žaidžia, juokiasi ir apkabina savo vaikus. Taip, toks tėvų elgesys yra normalus, bet P. Wood pažymi, kad taip elgtis asmeniui, esančiam visuomenės dėmesio centre, yra gana neįprasta. „Taigi Kate dar kartą įrodo, kad jai pirmoje vietoje yra vaikai, o ne kažkas kita, – pažymi P. Wood. – Ji niekada nesitempia vaikų paskui save ir neina jų priekyje“. Kate visuomet vertina savo vaikus kaip sau lygius – taip elgiasi ir jos vyras, princas Williamas.

Ši nuotrauka rodo, kad jų šeima yra vieningas frontas. „Tokie maži dalykai, kaip ėjimas vienoje linijoje, liudija, kad tarp šios poros tvyro galios pusiausvyra“, – sakė P. Wood. Taip elgdamiesi sutuoktiniai suteikia vaikams progą regėti pasaulį platesniu mastu.

Nors mums žinoma, kad Kate yra namų galva (tai atskleidė pats princas Williamas), ši pora tarpusavyje harmoningai sutaria. „Akivaizdu, kad tarp Kate, jos vyro ir vaikų tvyro darna, nes jie atspindi vieni kitų veido išraiškas“, – pastebi B. Cobb.

Karališkoji šeima:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)