Po incidento 52 metų filmų žvaigždė paviešino nuotrauką, kurioje matyti durtinė Mileso Hurley žaizda nugaroje. Ji taip pat paprašė pagalbos sugaunant nusikaltėlius.

„Štai, ką peiliu ginkluoti vyrai padarė mano sūnėno nugarai“, – prie nuotraukos parašė aktorė ir pasidalino kontaktiniais numeriais, kuriais kažką apie tai žinantys gali paskambinti ir pranešti apie įvykį.

Elizabeth Harley sūnėno žaizda

Milesas Hurley buvo užpultas Nine Elms gatvėje kovo 8 dieną, jam durta ne vieną kartą. Tiesa, jis nebuvo vienas – sužeistas ir drauge su juo ėjęs žmogus. Jie abu buvo skubiai išgabenti į ligoninę, kur jų gyvybę išgelbėjo chirurgai.

Modelis yra dirbęs su Roberto Cavalli abei Dolce & Gabbana ir artimai bendrauja su savo žinoma teta, ne viename interviu sakė, jog klauso jos vertingų patarimų.

E. Hurley teigimu, vaikinas po nelaimės buvo praradęs daug kraujo, iš pradžių, kol atvyko greitoji pagalba, jam pagelbėjo pirmas į įvykio vietą atvykęs policininkas. Sūnėnas gyvas liko tik per stebuklą, nes dūris nugaroje vos per plauką nepažeidė gyvybiškai svarbių organų.

„Meldžiamės, kad tie gyvuliai būtų pagautų, kol nespėjo dar ko nors sužaloti ar net užmušti“, – rašė E. Hurley.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)